Kylie Jenner: Η πρώτη εμφάνιση με μαγιό μετά την είδηση της εγκυμοσύνης (photos & video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kylie Jenner: Η πρώτη εμφάνιση με μαγιό μετά την είδηση της εγκυμοσύνης (photos & video)

H νεαρή star ανέβασε story στο οποίο βλέπεις καθαρά την κοιλίτσα της.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν τρεις ημέρες (20/8/20) η είδηση της εγκυμοσύνης της Kylie Jenner. Όλα τα tabloids ανέφεραν πως η βενιαμίν της οικογένειας KarJenner είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της με τον Travis Scott, και πως αυτό είναι κάτι που ήθελε η star εδώ και αρκετό καιρό.

Η Kylie και ο Travis Scott είναι ήδη γονείς της 3χρονης Stormi Webster, την οποία υποδέχθηκαν τον Φεβρουάριο του 2018. Η 24χρονη star έκανε μάλιστα τα πρώτα story στο account της κι εκεί μπορείς να τη δεις να φορά το μαγιό της.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Kylie Jenner-Ιδού όσα γνωρίζουμε

Το πρώτο story της Kylie Jenner με μαγιό μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Πριν από μερικές ώρες η Kylie Jenner έκανε το πρώτο story στο Instagram account της, στο οποίο μάλιστα φορούσε μαγιό και κάπως έτσι μπορούσες να δεις και την κοιλίτσα της. Η 24χρονη επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει ένα νέο βήμα με τη σειρά μαγιό που λανσάρει, αυτά φοράει στο story της, και όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο ακόμη δεν υπάρχει κάποια εμφανής αλλαγή στο σώμα της.



Η Kylie φοράει ένα κόκκινο μπικίνι και δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της, και ακόμη δεν μπορείς να καταλάβεις εάν είναι πράγματι έγκυος ή όχι. Άλλωστε και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση. Και ίσως και να μην το μάθεις πριν γεννήσει εν τέλει όπως ακριβώς συνέβη και στην πρώτη της εγκυμοσύνη με τη Stormi Jenner Webster.

Θετική εξέλιξη φαίνεται πως είχε η επανασύνδεση Kylie-Travis Scott

Εδώ και καιρό ακούγεται πως ο Travis Scott και η Kylie Jenner έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους, έπειτα από διάλειμμα που έκαναν από τον Σεπτέμβριο του 2019. Το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει λίγο χρόνο χωριστά, αφού προσπάθησε και δεν κατάφερε να σώσει τη σχέση τους. Εκείνη την εποχή, μια πηγή είπε στο Hollywood Life ότι ήταν ο τρόπος ζωής και τα πολυάσχολα προγράμματα της Kylie και του Travis που επηρέασαν τη σχέση τους.


https://www.instagram.com/p/COqnPrFnmMz

Ωστόσο, αν κρίνει κανείς από την εξέλιξη και λάβει υπόψιν του ως αληθή την είδηση της εγκυμοσύνης, τότε φαίνεται πως η απόφαση της επανασύνδεσης τους βγήκε σε καλό.