Ξανθή Τζερεφού: Το plus size μοντέλο του GNTM πρέπει να δηλώσει ξανά συμμετοχή στο ριάλιτι μοντέλων

Πατούλια Κατερίνα
Ξανθή Τζερεφού: Το plus size μοντέλο του GNTM πρέπει να δηλώσει ξανά συμμετοχή στο ριάλιτι μοντέλων

Την Ξανθούλα του GNTM που όλοι γνωρίσαμε, μάλλον πρέπει να την δούμε ξανά με άλλο μάτι.

Η Ξανθή Τζερεφού ήταν ένα από τα κορίτσια του GNTM του 2018 που είχε ξεχωρίσει για πολλούς λόγους.

Αρχικά, τα κόκκινα μαλλιά της και η λευκή επιδερμίδα της, είχαν εντυπωσιάσει τους κριτές του GNTM και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Σκουλό. Από την άλλη, η Ξανθή ήταν το πρώτο Plus size Μοντέλο που βλέπαμε στο ριάλιτι μοντέλων στο Star.

Η Ξανθή κατάφερε να προχωρήσει στο παιχνίδι και να φτάσει να συνεχίσει μέχρι και σήμερα να ασχολαίται με τον χώρο του μόντελινγκ.

Το μπούλινγκ για τα κιλά της.

Η Τζερεφού μέσα από τον δημοφιλή λογαριασμό της στο Ιnstagram, είχε καταφέρει το 2019, με ένα ποστ και έναν χρόνο μετά τη συμμετοχή της στο GNTM να κεντερίσει το ενδιαφέρον των fans της μετά από ένα μήνυμα που δέχτηκε για το σώμα της.
Εκεί, η Ξανθή είχε κατακεραυνώσει όσους κάνουν bulliyng στους ανθρώπους δίπλα τους για το βάρος τους και είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Στο εν λόγω μήνυμα ο αγαπητός (εννοείται ψεύτικο προφίλ) follower με έλεγε μίνι φαλαινίτσα, και burger με πόδια. Μου ζήταγε τον λόγο που τολμάω και ανεβάζω φωτογραφίες με μαγιό. Δεν απάντησα ποτέ! Όμως μια βδομάδα μετά, το μήνυμα του είναι ακόμα στο μυαλό μου. Δεν με ενόχλησαν οι χαρακτηρισμοί του αλλά το πόσο κακιά και κόμπλεξ είχε μέσα του. Πως μπορείς να γράψεις κάτι τέτοιο; Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς έτσι;

Διάβασε ακόμα:Σεράινα Καζαμία: Η νικήτρια του GNTM ποζάρει με την κόρη της στις πιο cute φωτογραφίες (photos)


https://www.instagram.com/p/B15t52cHXkD

Σαν Ξανθή όλα όσα μου είπε μου ήταν κάτι παραπάνω από αδιάφορα. Σκέφτηκα όμως πως υπάρχουν γυναίκες που ακούνε τέτοιου είδους σχόλια και καταρρακώνονται ψυχολογικά. Αυτό που έχω να πω είναι πως όταν κάτι τέτοιοι σκατ@ψυχοι σου λένε τέτοια σχόλια απλά κλείνε τα αφτιά σου και γελά με το πόσο μικρόψυχοι είναι. Δεν είσαι υποχρεωμένη να γίνεσαι ο «σάκος» του μποξ για κανέναν ο οποίος μπορεί να κοιμήθηκε με το λάθος πλευρό. Ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να σε μειώσει και να σε προσβάλλει το κάνει για να νιώσει καλά ο ίδιος. Αυτό που θέλω να κρατήσεις είναι ότι το σώμα σου όπως και η ψυχή σου δεν ανήκει σε κανέναν πέρα από εσένα.

Δεν είσαι υποχρεωμένη να συμβαδίσεις με τα πρότυπα ή την μόδα. Θα κάνεις αυτό που σε κάνει χαρούμενη! Πίστεψε με δεν κοιτάνε όλοι να βρουν τα «ελαττώματα» σου. Νιώσε άνετα με τα εσώρουχα σου(ή και χωρίς αυτά). Νιώσε ελεύθερη, γίνε ελεύθερη. Αυτά έχω να σου πω. (Στην φωτογραφία είμαι αγουροξυπνημένη ενώ κοιμόμουν με ένα t-shirt και το εσώρουχο ζώντας το ελεύθερη σου σου έλεγα). Αφιερωμένη σε όλους του haters», έγραψε τότε χαρακτηριστικά.

Το νέο σώμα της Ξανθής:

Έχουν περάσει 3 χρόνια από τη συμμετοχή της κοκκινομάλλας Ξανθής στο GNTM και ίσως φέτος θα ήταν μια ευκαιρία να επιστρέψει η Τζέρι όπως την φώναζαν, στο ριάλιτι μοντέλων.

Πλέον, η Ξανθή έχει χάσει αρκετό βάρος, αθλείται συστηματικά και δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε πριν τρία χρόνια.
Δες τις φωτογραφίες από το Instagram account της παρακάτω και θα πειστείς.

d