Η Υβόννη Μπόσνιακ σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της: Τα stories που δημοσίευσε

Πατούλια Κατερίνα
Η Υβόννη Μπόσνιακ σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της: Τα stories που δημοσίευσε

Το αδημοσίευτο βίντεο της Υβόννης.

Σε λίγες εβδομάδες, η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος θα συμπληρώσουν τρία χρόνια από τον θρησκευτικό τους γάμο που έλαβε χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Και μπορεί αυτή να είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή της Μπόσνιακ όπως έχει παραδεχτεί η ίδια η σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο όμως μόλις χτες, η Υβόννη θυμήθηκε μια από τις πιο ευτυχισμένες και ξέγνοιαστες στιγμές της ζωής της.

Τα stories στο Instagram:

Η Υβόννη μοιράστηκε με τις αγαπημένες της φίλες μια ανάμνησή της στη δημοφιλή κοινωνική πλατφόρμα από την 25η Αυγούστου 2018 και ρώτησε τις κολλητές της αν θυμούνται την ημέρα εκείνη!

Πρώτη και καλύτερη η κουμπάρα της Μπόσνιακ, Μαρία Μπεκατώρου απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ξεχνιέται.

Θυμήσου:Το απίθανο bachelorette πάρτι της Υβόννη Μπόσνιακ: Με ποιές μοιράστηκε το κρεβάτι της!

Το bachelorette στη Μύκονο:

Φυσικά η Μπόσνιακ θυμήθηκε το επικό bahelorette πάρτι που είχε κάνει με τις κολλητές της στη Μύκονο τις 25 Αυγούστου του 2018.

Οι συμμετέχουσες στο ταξίδι – bachelorette προς τιμήν της νύφης Μπόσνιακ και οι παράνυμφες είχαν το δικό τους custom μπλουζάκι με το όνομά τους, το βραχιολάκι που αναφέρει πως μιλάμε για το party της Υβόννης και φυσικά το μαγιό που ανέφερε πως μιλάμε για bachelorette party.
Ton παλμό στο πάρτι έδινε η Μαρία Μπεκατώρου αλλά και η Παυλίνα Κωσταγιού, σύζυγος του Κώστα Μπεχράκη, των οποίων την κόρη έχει βαφτίσει ο Αντώνης Ρέμος.



Δες τα stories της Υβόννης παρακάτω