Οι κόρες του Γιάννη Πλούταρχου ποζάρουν μαζί σε μια σπάνια κοινή φωτογραφία (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι κόρες του Γιάννη Πλούταρχου ποζάρουν μαζί σε μια σπάνια κοινή φωτογραφία (photos)

Η Κατερίνα Κακοσαίου ανέβασε μια σπάνια κοινή φωτογραφία με τις αδερφές της Ελεονώρα και Παναγιώτα.

O Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους διάσημους μπαμπάδες της ελληνικής showbiz που έχει καταφέρει να συνδυάσει πάρα πολύ καλά καριέρα και οικογένεια. Με τη σύζυγό του Μαρία έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, και είναι αναμφίβολα ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος, έχει ξεκινήσει να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι, και αν τον έχεις ακούσει έστω και λίγο να τραγουδάει, τότε θα έχεις καταλάβει σίγουρα, πως η καλλιτεχνική φλέβα είναι οικογενειακή υπόθεση. Μάλιστα στα φετινά Mad Video Music Awards πήρε και το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη. Πρόσφατα η μεγάλη του κόρη Κατερίνα, έβγαλε νέο τραγούδι ντουέτο μαζί με τον μπαμπά της, διασκευάζοντας το δικό του «Πόσο ωραία μάτια έχεις».

Κατερίνα Κακοσαίου: Το ταξίδι στο Dubai και το νέο τραγούδι με τον μπαμπά της



Οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε η κόρη του λίγο πριν τα γενέθλιά της

Η Κατερίνα έχει σήμερα τα γενέθλιά της και έχει ήδη ανεβάσει κάποια stories στο account της με ευχές από αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Ανάμεσα σε αυτούς και ο αδερφός της Γιώργος.

Λίγες ημέρες όμως πριν η Κατερίνα ανέβασε μια φωτογραφία με τις αδερφές της, και είναι η πρώτη φορά που τις βλέπεις και τις τρεις μαζί σε μία φωτογραφία. «Sisters», γράφει η Κατερίνα στην ανάρτησή της και εκεί ποζάρει με τις Παναγιώτα και Ελεονώρα Κακοσαίου.


https://www.instagram.com/p/CS3_YvEMXvK

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου ανέβασε παράλληλα ακόμη μια φωτογραφία με τις αδερφές της στα instastories και αν υπάρχει κάτι που μπορείς να πεις, αυτό είναι πως σίγουρα είναι πολύ αγαπημένες και κάνουν πολύ καλή παρέα.

Η ορκωμοσία της Κατερίνας από το πανεπιστήμιο

Στις 23 Ιουλίου 2021 η Κατερίνα πήρε το πτυχίο της έπειτα από τέσσερα χρόνια σπουδών. Η ορκωμοσία της έγινε στη Μύκονο και η χαρά της ήταν διπλή αφού κατάφερε να ορκιστεί μαζί με την καλύτερη της φίλη.

Κατερίνα Κακοσαίου: Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου ορκίστηκε και πήρε το πτυχίο της (photos)

«Ορκιστήκαμε φίλη μου @lena._ptr και είχαμε και την τύχη να ορκιστούμε μαζί. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί περάσαμε τα πάντα, μαζί κλείσαμε αυτό το κεφάλαιο. Σ’ αγαπώ πολύ πολύ», έγραφε στο caption της ανάρτησης που είχε ανεβάσει στο account της.

katerina kakosaiou

Δες παρακάτω στη gallery φωτογραφίες με τις αδερφές της, αλλά και από την ορκωμοσία της.