Η Kim Kardashian θα κρατήσει το επίθετο του Kanye West και αυτός είναι ο λόγος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian θα κρατήσει το επίθετο του Kanye West και αυτός είναι ο λόγος

Η απάντηση της Kim Kardashian στην αλλαγή ονόματος του Kanye West.

Σε περίπτωση που δεν έχεις παρακολουθήσει τα τελευταία νέα των celebrities στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μάθε πως ο Kanye West υπέβαλε αίτηση για να αλλάξει το όνομά του από Kanye Omari West σε ένα απλό «Ye».

Αυτό αυτόματα μόλις έγινε γνωστό δημιούργησε άγχος στον επιχειρηματικό κόσμο για την Kim Kardashian και τις επιχειρήσεις της, όμως η reality star έδωσε την απάντησή της σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Ο Kanye West αλλάζει όνομα! Άγχος για τις επιχειρήσεις της Kim

Η απόφαση της Kim Kardashian να μην αλλάξει το όνομά της

Μετά την απόφαση και ανακοίνωση του Kanye West για το όνομά του, προέκυψαν ερωτήματα που αναρωτιούνται αν η Kim Kardashian θα βγάλει νόμιμα το «West» από το όνομά της. Πηγές λένε ότι η απάντηση είναι «όχι» και αποκαλύπτουν τον λόγο για τον οποίο δεν θα το κάνει.



Γιατί η Kim θα εξακολουθήσει να ζει ως «Kim Kardashian West»;

Το TMZ αποκάλυψε ότι πηγές κοντά στην οικογένεια ισχυρίζονται ότι η Kim θέλει να κρατήσει το «West» επειδή είναι «σημαντικό για αυτήν να διατηρήσει το ίδιο επίθετο με τα 4 παιδιά της».

Πουθενά δεν έγινε λόγος για τις επιχειρήσεις της και τα προϊόντα που έχει κυκλοφορήσει με το επίθετό του δίπλα στο δικό της, όμως λογικά και αυτές έχουν παίξει τον ρόλο τους στην απόφασή της.

Το ζευγάρι μοιράζεται τα παιδιά την North (8 ετών), τον Saint (5μιση ετών), τη Chicago (3 ετών), και τον Psalm (2 ετών). Kim και Kanye χώρισαν επίσημα τον Φεβρουάριο του 2021.

FYI: Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται η πρόθεσή του να αλλάξει το όνομά του σε «Ye». Το 2018, έγραψε στο Twitter: «Η ύπαρξη επίσημα γνωστή ως Kanye West. Είμαι ο YE».