Ο Kanye West αλλάζει όνομα! Άγχος για τις επιχειρήσεις της Kim

Ο Kanye West αλλάζει όνομα! Άγχος για τις επιχειρήσεις της Kim

Ο ράπερ έστειλε ήδη νομικά έγγραφα για να υιοθετήσει το νέο του όνομα.

Ξέχνα πια τον Kanye West που απασχολούσε ανά τακτικά χρονικά διαστήματα την επικαιρότητα. Όχι, αυτό δε σημαίνει ότι ο ράπερ θα πάψει να βρίσκεται στη δημοσιότητα. Αντιθέτως, θα είναι περισσότερο από ποτέ, αλλά υπό άλλο όνομα.

Ο 44χρονος Kanye έκανε επίσημη, νομική αίτηση στο Los Angeles ζητώντας από το δικαστήριο να αλλάξει το όνομά του σε «Ye». Αυτό είναι ένα nickname που χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας κάνει και ένα tweet το 2018 με το οποίο ανακοίνωνε ότι αυτό θα ήταν το νέο του όνομα.

Τώρα, όμως, θέλει να το υιοθετήσει και επίσημα, σημειώνοντας ότι αυτή του η απόφαση συμβαίνει για «προσωπικούς λόγους». Επομένως, αν δεν υπάρχει υποψία απάτης, ο δικαστής λογικά θα του το επιτρέψει.



Τι θα συμβεί με την Kim;

Η Kim Kardashian West δεν άλλαξε το όνομά της όταν αποφάσισε να χωρίσει με τον Kanye, ούτε και έκανε rebranding στις σειρές προϊόντων -που της φέρνουν εκατομμύρια σε κέρδη- που κυκλοφόρησε με το επίθετό του δίπλα στο δικό της. Η απόφαση ήταν πολύ εσκεμμένη, αφού το όνομα «West» έχει σαφώς μεγάλη δύναμη, οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει με το επιχειρηματικό μυαλό που έχει.

Ο πραγματικός λόγος που η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West

Η αλλαγή του ονόματος του Kanye, βέβαια, κατά πάσα πιθανότητα θα ρίξει τη δυναμική του, αλλά το αν η Kim θα επιλέξει να πράξει βάσει αυτού θα το δείξει ο χρόνος.

kanye west kim kardashian0

Απίστευτο! Εδώ περνά τις μέρες του ο Kanye West μετά τον χωρισμό του από την Κim

Αλλαγές ονομάτων

Ανά τα χρόνια, πολλοί είναι οι celebrities που έχουν επιλέξει να αλλάξουν το όνομά τους είτε εξυπηρετώντας τα προσωπικά τους γούστα είτε κατόπιν συμβουλής από τους μάνατζέρ τους.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικούς από αυτούς.