Big Brother 2: Από το GNTM στο Big Brother-Plus οι 7 ακόμη παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι (photos)

Big Brother 2: Από το GNTM στο Big Brother-Plus οι 7 ακόμη παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι (photos)

Λίγο πριν την πρεμιέρα γνώρισε τους πρώτους παίκτες που θα μπουν στο σπίτι του μεγάλου αδερφού.

Μόλις δύο εικοσιτετράωρα απομένουν για την πρεμιέρα του Big Brother 2. Το reality του μεγάλου αδερφού επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και η αγωνία φαίνεται να είναι μεγάλη για το τι θα συμβεί φέτος.

Τη σκυτάλη από τον Χάρη Βαρθακούρη στην παρουσίαση των lives πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, ενώ μαζί τους στον σχολιασμό θα βρίσκεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Το Big Brother 2 σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες θα μεταδίδεται κάθε μέρα Δευτέρα με Παρασκευή, ενώ οι 14 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο αξίας 100χιλιάδων ευρώ.

Big Brother: Η ανακοίνωση του νέου κύκλου και των παρουσιαστών έκανε το Twitter να πάρει «φωτιά»

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά 8 από τα 14 ονόματα που θα μπουν στο σπίτι την Κυριακή και δύο από αυτά τα γνωρίζεις καλά.

Από το GNTM στο Big Brother

Το Greece’s Next Top Model πέρυσι τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε έχοντας αγόρια και κορίτσια για πρώτη φορά. Εκεί κάπου ανάμεσα στις οντισιόν γνώρισες και τον Παναγιώτη Πέτσα. Το αγόρι με τα εκφραστικά, μεγάλα μπλε μάτια, που πήρε το εισιτήριο τόσο από τις οντισιόν για το bootcamp, όσο και από το bootcamp για μέσα στο σπίτι.



Μπορεί να έφυγε σχετικά νωρίς από το reality μοντέλων, όμως ως εκεί που έφτασε τα πήγαινε περίφημα. Πριν το GNTM ωστόσο ο Παναγιώτης Πέτσας είχε περάσει και από το XFactor το 2019, χωρίς όμως να μπορέσει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Το Big Brother θα είναι το τρίτο reality που θα συμμετέχει και ίσως να είναι και το τυχερό του;



Μετά τις πασαρέλες σειρά έχει το Big Brother

Ο Στηβ Μιλάτος δεν είναι άγνωστο όνομα στην ελληνική showbiz, πόσο μάλλον στον κόσμο της μόδας. Ο μελαχρινός νεαρός είναι διάσημο μοντέλο που έχει περπατήσει για πολλούς οίκους μόδας ακόμη και στο εξωτερικό.


https://www.instagram.com/p/CScjL-yreOV

Ο Στηβ ή Στέφανος όπως θα τον βρεις στα social media είναι ένα αρκετά εμφανίσιμο αγόρι και αυτό θα πει πολλά στο γυναικείο κοινό του Big Brother. Έχει περπατήσει σε πασαρέλες των Roccobarocco, Frankie Morello, Bikkembergs, Philippe Plein, Jean Paul Gaultier και Civenchy, ενώ έχει μπει και στο εξώφυλλο του περιοδικού W δίπλα στην Kate Moss.

Οι 6 ακόμη παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του μεγάλου αδερφού

Η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Καλοκαίρι #Not, γνωστοποίησε εχθές (26/8) τα ονόματα των πρώτων 8 παικτών και εκτός από τον Παναγιώτη και τον Στηβ, οι υπόλοιποι δεν είναι γνωστοί στο κοινό ούτε έχουν συμμετάσχει ξανά σε κάποιο reality.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί τα υπόλοιπα ονόματα.



Στη gallery παρακάτω θα βρεις και φωτογραφίες των παικτών.