Αθηνά Οικονομάκου: Το video με τη βουτιά μέσα στο νερό που ζηλέψαμε- Τι σώμα είναι αυτό!

Αθηνά Οικονομάκου: Το video με τη βουτιά μέσα στο νερό που ζηλέψαμε- Τι σώμα είναι αυτό!

Η ηθοποιός απολαμβάνει ακόμη τις διακοπές της και μάλιστα στο έπακρο! 

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως δε θέλει να τελειώσει ποτέ αυτό το καλοκαίρι. Ξεκίνησε με τον ωραιότερο τρόπο για την ίδια καθώς στις 9 Ιουνίου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, και όπως βλέπουμε μέσα από τα posts και τα stories που ανεβάζει καθημερινά, θέλει να κρατήσει για πάντα.

Και ποιος δεν θέλει να είναι πάντα καλοκαίρι εξάλλου;

Οι πόζες στο Instagram και οι διακοπές που έκανε φέτος η ηθοποιός αποκαλύπτουν πως περνάει καλά. Το φετινό καλοκαίρι ήταν «γεμάτο» με υπέροχες στιγμές και ταξίδια.

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει τις διακοπές της - Η photo με μπικίνι και το μήνυμα

Οι διακοπές στη Μύκονο

Η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε ένα μεγάλο μέρος των διακοπών στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο που διαθέτει ο σύζυγός της, μαζί με την οικογένειά της.

Όλο τον Αύγουστο βρέθηκε στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων και δε σταμάτησε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, παρέα με τα δύο παιδιά της, Μάξιμο και Σιέννα.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες ανέβασε ένα video όπου την είδαμε να κάνει sup, αποκαλύπτοντας πως είναι μια δραστηριότητα που λατρεύει.


https://www.instagram.com/p/CSuJLHDtuqJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι περιηγήσεις και οι ξέγνοιαστες στιγμές στο Μυστρά

Αυτές τις ημέρες η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στην ενδοχώρα και συγκεκριμένα στο Μυστρά της Λακωνίας. Η Αθηνά κατάγεται από τη Σκάλα της Λακωνίας και το να βρίσκεται στα μέρη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε είναι πολύ σημαντικό τόσο για την ίδια όσο και για το μεγάλωμα των παιδιών της.


https://www.instagram.com/p/CTFmx56tS81/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αθηνά όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκεται εκεί προσπαθεί να απολαμβάνει τις ομορφιές του τόπου της και να κάνει βόλτες και περιηγήσεις στα μέρη που αγαπά.

Η κωλοτούμπα μέσα στο νερό που ζηλέψαμε

Το μέρος όπου μένει είναι μοναδικό όμως πιο όμορφη είναι η θέα αλλά και οι βουτιές στις οποίες επιδίδεται μέσα στην πισίνα η ηθοποιός. Η Αθηνά ανέβασε σήμερα ένα video που δείχνει πόσο αγαπά το νερό αλλά και τις διακοπές της. Δυόμιση μήνες μετά τον τοκετό και το σώμα της έχει επανέλθει. Απίθανη!


https://www.instagram.com/p/CTHA5MEg4HS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όχι πες, δε ζήλεψες τη βουτιά;