Ελένη Μενεγάκη: Εκείνη στην Αθήνα και οι κόρες της σε διακοπές στη Μάνη- Με ποιον είναι (photos)

Ελένη Μενεγάκη: Εκείνη στην Αθήνα και οι κόρες της σε διακοπές στη Μάνη- Με ποιον είναι (photos)

Η Λάουρα και η Βαλέρια βρίσκονται ακόμη σε διακοπές και το μάθαμε μέσω Instagram.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει ολοκληρώσει τις διακοπές της, όμως τα παιδιά της συνεχίζουν ακόμη τις ξέγνοιαστες στιγμές με τους γονείς τους.

Η Ελένη έπειτα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει ανανεωμένη, με καινούριους συνεργάτες και φυσικά νέα τηλεοπτική στέγη! Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί η επίσημα ημερομηνία της πρεμιέρας της στο Mega, ωστόσο για την ώρα δεν είναι στο πρόγραμμα της μεθεπόμενης εβδομάδας.

Συναντήθηκαν οι συνεργάτες της Ελένη Μενεγάκη: Τα stories των Πούμπουρα- Χρυσικοπούλου- Ουγγαρέζου

Οι διακοπές στα Άχλα με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της

Το φετινό καλοκαίρι η παρουσιάστρια κατάφερε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, που δεν ήταν άλλα από τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της, τον Άγγελο, τη Βαλέρια, τη Λάουρα και τη μικρή Μαρίνα.


https://www.instagram.com/p/CQ077j5Lc29

Η Ελένη δε σταματούσε να ανεβάζει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Άνδρο, ενώ για πρώτη φορά ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της.


https://www.instagram.com/p/CRjHdIGLMBP

Επιστροφή στο γραφείο

Η νέα σεζόν ξεκινά και η Ελένη Μενεγάκη έχει επιστρέψει για τα καλά στο νέο τηλεοπτικό της σπίτι, το Μega. Οι πρώτες συσκέψεις έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται ενώ τη σύσταση της ομάδας αποκάλυψε ο Σάββας Μπούμπουρας σ' ένα video που ανέβασε μέσα από τα προσωπικά του social media.



Βαλέρια και Λάουρα κάνουν ακόμη διακοπές με τον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο

Μπορεί τον Άγγελο να τον είδαμε να κάνει διακοπές με τη μητέρα του στα Άχλα, όμως οι δύο κόρες της Ελένης Μενεγάκη αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη Μάνη. Με ποιον; Μα φυσικά συνεχίζουν τις διακοπές τους με τον πατέρα τους.

Ο Γιάννης Λάτσιος ανέβασε χθες το βράδυ ένα post από το μέρος όπου βρίσκεται χωρίς να προδώσει την όμορφη και ξεχωριστή παρέα του.


https://www.instagram.com/p/CTCyHgIjyke

Όμως ένα story του, στο οποίο έκανε tag τα κορίτσια του, αποκάλυψε πως περνά όμορφες στιγμές με τις αγαπημένες του κόρες. Την παραμονή τους στη Μάνη αποκάλυψε και μια φωτογραφία που ανέβασε ο Άγγελος Λάτσιος στο προσωπικό του προφίλ, το οποίο έκανε αμέσως repost ο πατέρας του.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί...