Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποχαιρετά τη Σύμη ποζάροντας στο λιμάνι μόνο με το μαγιό της (photo)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποχαιρετά τη Σύμη ποζάροντας στο λιμάνι μόνο με το μαγιό της (photo)

Μετά την Κρήτη και τη Ρόδο, η Σύμη ήταν ο επόμενος καλοκαιρινός της προορισμός.

Ο Αύγουστος βρίσκεται σχεδόν στο τέλος του και μαζί του τελειώνουν και οι διακοπές της Ευρυδίκης Βαλαβάνη η οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα στην πανέμορφη Σύμη.

Η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει την αγάπη της για το υπέροχο αυτό νησί της Ελλάδας, καθώς ακόμη και σε φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, θαυμάζει την ομορφιά του.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε το χρώμα μαγιό που κολακεύει κάθε μαυρισμένη επιδερμίδα


https://www.instagram.com/p/CTCYRQWstR1

Η φωτογραφία-αποχαιρετισμός από το λιμάνι

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε σήμερα μια φωτογραφία μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ποζάροντας από το λιμάνι της Σύμης, αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο τις διακοπές της. Με το υπέροχο μαγιό της που αναδεικνύει το ακόμη πιο υπέροχο σώμα της, είπε να πει το τελευταίο «ινσταγκραμικό αντίο» στο νησί, αποσπώντας πολλά likes από τους χιλιάδες followers της.


https://www.instagram.com/p/CTHcF0AMUVT

Οι διακοπές της περιελάμβαναν φέτος πολλά νησιά

Με βάση την αγαπημένη της Αστυπάλαια, η Ευρυδίκη πήγε παντού. Απ' ό,τι είδαμε από τις αναρτήσεις της στο Instagram προτίμησε να επισκεφθεί πολλά νησιά μεταξύ αυτών τη Νάξος και την Αντίπαρος, ενώ το πρόγραμμα των διακοπών περιελάμβανε και βόλτα με ιστιοπλοϊκό. Όπως είδαμε, οι βουτιές δεν είχαν τέλος.


https://www.instagram.com/p/CRbYIBqsdTY

Μετά την Κρήτη (όπου βρέθηκε μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, για να παντρέψουν ένα φιλικό τους ζευγάρι), η Ευρυδίκη βρέθηκε στη Ρόδο, κάνοντας διακοπές στο νότιο τμήμα της Ελλάδας.


https://www.instagram.com/p/CS9V_ZbsRZy

Όλο το καλοκαίρι η παρουσιάστρια δε σταμάτησε ν΄ ανεβάζει φωτογραφίες από τα μέρη και τις παραλίες που επισκέφθηκε.