Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η πρώτη φωτογραφία με μπικίνι από τις διακοπές της- Eίναι κούκλα (photo)

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η πρώτη φωτογραφία με μπικίνι από τις διακοπές της- Eίναι κούκλα (photo)

Μετά από πολύ καιρό η «Βασούλα» από την Μουρμούρα, ανέβασε μια φωτογραφία από την παραλία ...σαν άλλη Αφροδίτη.

Έχουμε καιρό να την δούμε στην ελληνική τηλεόραση όμως η Ιώαννα Τριανταφυλλίδου τα τελευταία χρόνια είχε αποφασίσει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην Αμερική. Η πανέμορφη ηθοποιός αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές της.

Μπορεί να είναι πολύ ενεργή στα social media όμως αποφεύγει να ανεβάζει φωτογραφίες από την παραλία.

Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε σπάνια κοινή φωτογραφία στο Instagram

Οι διακοπές στη Σκιάθο και ο Ντάνος

Η Ιωάννα βρέθηκε πρόσφατα στην Σκιάθο, το πανέμορφο νησί των Σποράδων και συναντήθηκε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κατά κόσμο Ντάνο από το Survivor, με τον οποίο έκαναν μαζί βόλτες με το φουσκωτό του.

danos

Ο Ντάνος, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει δημιουργήσει μια επιχείρηση στη Σκιάθο, οπού οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νησί κάνοντας βόλτα με το φουσκωτό του ή να επιδοθούν σε θάλασσια σπορ.


https://www.instagram.com/p/CTC6ucQqyi8

Ανήμερα τον 15αυγουστο η Ιωάννα είχε ανεβάσει άλλη μια φωτογραφία από τις διακοπές της μαζί με την αδερφή της, αποκαλύπτοντας πως οι διακοπές για την ηθοποιό δεν έχουν ακόμη τελειώσει.


https://www.instagram.com/p/CSmmjHoqdUu

Το μαύρο μπικίνι και το υπέροχο σώμα της

Για πρώτη φορά η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από την παραλία. Με μαύρο μαγιό και γεμάτη νάζι, η Ιωάννα ποζάρει στον φακό και όλοι μπορούν να θαυμάσουν το αψεγάδιαστο σώμα της. Οι 3 ασπρόμαυρες φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους...

DPG Network