Σίσσυ Χρηστίδου: «Χρόνια πολλά γλυκέ μου Πίτερ Παν»- Το συγκινητικό post για τον 8χρονο γιο της

Σίσσυ Χρηστίδου: «Χρόνια πολλά γλυκέ μου Πίτερ Παν»- Το συγκινητικό post για τον 8χρονο γιο της

Ο μικρός της γιος γίνεται 8 και του εύχεται με τον πιο υπέροχο τρόπο «Χρόνια Πολλά».

Γενέθλια έχει σήμερα ο μικρός γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, Μιχαήλ Άγγελος, και όπως είναι φυσικό, για εκείνους γιορτάζει ο κόσμος όλος!

Ο Μιχαήλ, κλείνει σήμερα τα 8 και η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να του ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» με τον πιο γλυκό τρόπο, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Θοδωρής Μαραντίνης: Η αποκάλυψη για τον μεγάλο του γιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου, Φίλιππο – Ραφαήλ

Το post που μας έκανε να «λιώσουμε»

Μπορεί να είναι μια πολύ επιτυχημένη επαγγελματίας, αλλά ο ρόλος της μητέρας δεν συγκρίνεται με τίποτα για τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια βρίσκεται πολύ κοντά με τους γιούς της, τον 13χρονο Φίλιππο Ραφαήλ και τον 8χρονο Μιχαήλ Άγγελο, με τους οποίους όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως δε θέλει ν΄αποχωρίζεται ποτέ.

Το post της στο Instagram για τα γενέθλια του Μιχαήλ, ήταν άκρως τρυφερό. Η Σίσσυ έγραψε συγκεκριμένα κάτω από μια φωτογραφία όπου ο μικρός της γιος, σαν άλλος Πίτερ Πάν, αιωρείται στα σχοινιά:

«Χρόνια πολλά γλυκέ μου Πίτερ Παν! Πέτα ψηλά, πιάσε τα αστέρια, κολύμπα στο φως! Θα είμαι εδώ να σε κοιτώ, άγρυπνη λέαινα πίσω σου πάντα. Σ’ αγαπώ…»


https://www.instagram.com/p/CTKGNv0oX1F

Τα γενέθλια του 13χρονου Φίλιππου-Ραφαήλ και η υπέροχη φωτογραφία μαμάς και γιου

Στις 13 Αυγούστου η Σίσσυ είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τον πρωτότοκο γιο της, Φίλιππο Ραφαήλ, θέλοντας να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 13α γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της μια υπέροχη φωτογραφία αγκαλιά με τον Φίλιππο κάτω από το ηλιοβασίλεμα γράφοντας συγκεκριμένα: «13 πια τα χρόνια που γιορτάζουμε την ύπαρξή σου… και κάθε φορά, κάθε χρονιά, κάθε μέρα, νιώθω την ίδια ευγνωμοσύνη που με διάλεξες για μαμά…Σ´ αγαπώ λαμπερό μου πλάσμα.. Χρόνια σου πολλά, γεμάτα φως & όπως τα ονειρεύεσαι..».


https://www.instagram.com/p/CShKrlroLd1

Ανανεωμενη στον Alpha

Ανανεωμένη με νέα τηλεοπτική στέγη και εμπλουτισμένη ομάδα, η Σίσσυ φέτος θα μας κρατά συντροφιά το Σαββατοκύριακο με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Η εκπομπή θα ξεκινήσει το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου ενώ η νέα προσθήκη στην ομάδα (πέρα από την Αρχισυντάκτρια Βένια Καραγιάννη) είναι ο Νίκος Συρίγος.


https://www.instagram.com/p/CTAGZBOo8ZV