Άκης Πετρετζίκης: Μας εύχεται καλό χειμώνα με «φέτες» κοιλιακούς έχοντας τη σύντροφό του αγκαλιά

Άκης Πετρετζίκης: Μας εύχεται καλό χειμώνα με «φέτες» κοιλιακούς έχοντας τη σύντροφό του αγκαλιά

Και οι δύο είναι κούκλοι. Η εξομολόγηση του chef για τις πρώτες διακοπές με το μωρό τους.

Πριν από λίγο το Instagram του Άκη Πετρετζίκη «πήρε φωτιά»! Πώς μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού ο πρώτος Έλληνας Master Chef ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό, που ξεσήκωσε όλον τον γυναικείο πληθυσμό (με την καλή έννοια πάντα!)

Και μπορεί να μην είναι πλέον εργένης (είναι και μπαμπάς συν τοις άλλοις) εντούτοις το σώμα του με τους υπέροχους κοιλιακούς δεν μπορούσε να αφήσει καμία γυναίκα ασυγκίνητη.

«Καλό χειμώνα από εμάς», έγραψε στο post του ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη σύντροφό του από τις διακοπές τους. Και συνέχισε: «Πρώτες μας διακοπές με τον μικρό…Του πήραμε γυαλάκια, μαγιουδάκι κ μία μικρή φουσκωτή πισινούλα… πού να ξέραμε… Μας γλέντησε κανονικά το τσουρεκάκι μας! Από αύριο δουλειά και 1 του μήνα ανοίγουμε τα μαγαζάκια μας. Εύχομαι αυτός ο χειμώνας να είναι καλύτερος».


https://www.instagram.com/p/CTKclPuMdTk

Ποζάροντας στον φακό μαζί με την σύντροφό του

Είναι η πρώτη φορά που ο Άκης ανεβάζει φωτογραφία με τη σύντροφό του σε post στο προσωπικό του account στο Instagram. Ποζάροντας ο 36χρονος chef στον φακό, έχει αγκαλιά τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία κοιτάζει μόνο εκείνον. Μετά από τη γέννηση του παιδιού τους ο Άκης ανεβάζει μόνο κάποια stories με το μωρό ή με την Κωνσταντίνα που βέβαια, κανένα από αυτά δεν δείχνουν ξεκάθαρα πρόσωπα.

Δες εδώ την έξοδο για ψώνια με τον μπέμπη του και την τρυφερή σκηνή στο Instagram

Η ανακοίνωση της γέννησης του γιου του

Με ένα post στο Instagram account του ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε στις 2/7/21 τη γέννηση του γιου του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».


https://www.instagram.com/p/CQ1KHfXpC7R

O 36χρονος chef είχε ανεβάσει μια φωτογραφία δείχνοντας τα πατουσάκια του μωρού του ενώ από τότε μπαμπάς και γιος είναι αχώριστοι.

Δες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Άκης ως τώρα με τον γιο και τη σύντροφό του...