Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη θα παντρευτεί! Το στοιχείο που προμηνύει τον γάμο

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη θα παντρευτεί! Το στοιχείο που προμηνύει τον γάμο

Ένα story τα είπε όλα!

H Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν η μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5 και πρώτη Ελληνίδα MasterChef ever!

Η νεαρή κοπέλα με το μεγάλο χαμόγελο και το μαγειρικό ταλέντο δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση της με τον αγαπημένο της Χρήστο Καλομοίρη.

Ειδικά μετά τη νίκη στο Silver Award και στα δέκα χιλιάδες ευρώ, η Μαργαρίτα είχε αυθόρμητα μιλήσει από την κάμερα στον αγαπημένο της, φωνάζοντάς του πως δεν έχει πια δικαιολογία και έχουν πια τα χρήματα που χρειάζονται για τον γάμο τους.



Μετά το παιχνίδι, η Μαργαρίτα φρόντισε να εξηγήσει πως ο γάμος με τον αγαπημένο της Χρήστο έχει ακόμα μέλλον και δεν θα πραγματοποιηθεί άμεσα αλλά έχει γίνει μια κίνηση που δεν είναι ακριβώς πρόταση γάμου αλλά μια υπόσχεση τονίζοντας:

«Έχει γίνει μία κίνηση, ένα δώρο, εγώ έτσι το ονομάζω, για να πάει καλά η σχέση μας η μελλοντική. Εντάξει, εμείς έτσι και αλλιώς αγαπιόμαστε με τον Χρήστο, έτσι και αλλιώς θα είμαστε μαζί για πάντα, απλά έγινε και το δώρο, το δαχτυλίδι… Έχει γίνει! Δεν το κρύβω, απλά πιστεύω πως δεν χρειάζεται. Ακόμα δεν είμαι έτοιμη», είπε η Μαργαρίτα πριν λίγο καιρό.

Και πριν από μερικές ημέρες, στον λογαριασμό της στο Instagram, η Μαργαρίτα δημοσίευσε το πρώτο της σταθερό ποστ στο Instagram με τον Χρήστο, κάνοντας τον δεμσό τους Instagram official.


https://www.instagram.com/p/CS92Q4xM-1i

Και μπορεί η Μαργαρίτα να υποστηρίζει πως ο γάμος αργεί, έλα όμως που η παρουσία της πρώτης Ελληνίδας MasterChef σε γάμο παρέα με την πρώην συμπαίκτριά της Βίλλη Σέργη μας έπεισε για το αντίθετο.

Τι εννοούμε; Δες παρακάτω.