Big Brother 2 Πρεμιέρα: 27 χιλιάδες σχόλια στο Twitter αλλά την παράσταση έκλεψε η Άννα -Μαρία

Πατούλια Κατερίνα
Big Brother 2 Πρεμιέρα: 27 χιλιάδες σχόλια στο Twitter αλλά την παράσταση έκλεψε η Άννα -Μαρία

Πρεμιέρα με πανικό σχολίων στο Twitter.

Μετά από ένα θερμό καλοκαίρι για το Big Brother κυρίως εξαιτίας του σίριαλ με τον παρουσιαστή του ριάλιτι, ήρθε η ώρα για τη μεγάλη πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ.

Κεντρικοί παρουσιαστές του ριάλιτι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, οι οποίοι πήραν τη σκυτάλη από τον Χάρη Βαρθακούρη και ήταν εκείνοι που ανέλαβαν την παρουσίαση παρά το σίριαλ με το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη.

Χωρίς τον Αντρέα Μικρούτσικο:

Το φετινό Big Brother δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον περσινό κύκλο, μιας και τον σχολιασμό έχει αναλάβει η Αφροδίτη Γραμμέλη και όχι ο Αντρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είχε αναλάβει να κάνει τη δύσκολη δουλειά με τα καυστικά σχόλια.



Ο πανικός στο Twitter

Πρώτο trend έγινε στο Twitter, το hastag BigBothergr το οποίο και παρέμεινε μέχρι και σήμερα πρώτο με περισσότερα από 27.000 tweets να έχουν ήδη γραφτεί.

Big Brother 2: Από το GNTM στο Big Brother-Plus οι 7 ακόμη παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι (photos)

Τις εντυπώσεις βέβαια έκλεψε ένα πρόσωπο, όπως ήταν και αναμενόμενο. Στο στούντιο του Big Brother 2, βρέθηκε η περσινή νικήτρια, Άννα Μαρία Ψυχαράκη.


https://www.instagram.com/p/CTKu1pOoUBj

Η περσινή νικήτρια και αγαπημένη του κοινού, εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά, έδωσε τη δική της ξεχωριστή συμβουλή στους νέους παίκτες και έκανε το Twitter να ξεφαντώσει.



H Άννα Μαρία, η πρώτη καλεσμένη του Big Brother για φέτος (κάθε εβδομάδα θα υπάρχει και ένας διαφορετικός καλεσμένος) συμβούλεψε τους 14 νέους παίκτες να είναι ο εαυτός τους και να μην προσποιηθούν κάτι άλλο, γιατί το κοινό θα καταλάβει γρήγορα όσους προσποιούνται κάτι άλλο.



Όσο για το παιχνίδι:

Οι 14 παίκτες διεκδικούν 100.000 ευρώ. Η επιλογή κρεβατιών έγινε χωρίς τον διαχωρισμό δωματίων για αγόρια και κορίτσια. Ο Ισίδωρος Δούνης κι η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν αυτοί που έτρεξαν πρώτοι για να διαλέξουν με τον Big Brother να θέτει αυτούς τους δύο σε δοκιμασία.

Ο Ισίδωρος ήταν ο χαμένος αλλά αντί να αποχωρήσει ο παίκτης μεταφέρθηκε από τον Μεγάλο Αδερφό σε μυστικό δωμάτιο.

«Η διαμονή σου και ο ύπνος σου είναι εξασφαλισμένα, όπως και η παραμονή σου στο παιχνίδι την πρώτη εβδομάδα. Έχεις ασυλία και στο τέλος της εβδομάδας θα μπορείς με μία σου απόφαση να ανατρέψεις τα δεδομένα», του είπε χαρακτηριστικά του Ισίδωρου ο Big Brother.



To Βig Brother θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα ως Πέμπτη και στο πρώτο live δεν έγινε κουβέντα για live streaming από το σπίτι.