Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Ιωάννα Μαλέσκου & το Love It: Τα σχόλια στο Twitter για την εμφάνισή της

Πατούλια Κατερίνα
Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Ιωάννα Μαλέσκου & το Love It: Τα σχόλια στο Twitter για την εμφάνισή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στις οθόνες μας με το ανανεωμένο Love It.

H Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It ήταν από τις τελευταίες εκπομπές του ΣΚΑΙ που έριξαν αυλαία μετά και τον μεγάλο τελικό του Survivor του καλοκαίρι.

Και μπορεί να έκλεισε τελευταία τη σεζόν αλλά ξεκίνησε πρώτη με το ανανεωμένο Love It. Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Δες κι αυτό: Ιωάννα Μαλέσκου: Το φινάλε της εκπομπής, η αμφιβολία για τη νέα σεζόν και τα σχόλια του κόσμου

Η αγωνία πριν την πρεμιέρα:

Από νωρίς η Ιωάννα δεν είχε κρύψει την αγωνία της για την πρεμιέρα στον λογαριασμό της στο Instagram. Και μπορεί αυτή να είναι η δεύτερη σεζόν για τη Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ μετά τη μετακόμιση από την Κρήτη, όμως η Ιωάννα έχει την ίδια αγωνία.



«Πρεμιέρα λοιπόν! Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Θα έλεγα πως έχει συγχρονιστεί απόλυτα με του ρολογιού τους δείκτες! Μέχρι αύριο 12μμ που θα κορυφωθεί! Δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς νιώθω και πόσο μου λείψατε! Ξέρω να σας πω ότι επιστρέφω ήρεμη και γεμάτη. Πέρασα πολλά, έμαθα πολλά, κράτησα μόνο τα θετικά και όσα με κάνουν καλύτερο άνθρωπο … Επιστρέφω από αύριο και θέλω πολύ να μοιραστώ μαζί σας όλες τις στιγμές που θα έρθουν ! Οι ευχές, τα μηνύματα και οι σκέψεις σας είναι ευλογία και τις κρατώ σαν φυλαχτό στην ψυχή μου! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! *Δεν ξέρω αν καταφέρω απόψε να κλείσω μάτι από τη γλυκιά αγωνία και το δημιουργικό άγχος, πάντως ξέρω σίγουρα ότι αύριο τα μάτια μου θα χαμογελάνε από χαρά! Στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου! Ραντεβού αύριο 12-2 @loveitskaitv.gr


https://www.instagram.com/p/CTKkLrboHot

Η νέα ανανεωμένη ομάδα του Love It:

Με νέους συνεργάτες στο πλευρό της αλλά και παλιούς, όπως η Μάρτζι Λαζάρου, η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στο πρωινό του ΣΚΑΙ. Μαζί της, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αλλά και η Σίσσυ Καλλίνη που άφησε την Δανάη Μπάρκα και το Πάμε Δανάη και μετακόμισε στο Love It. Βέβαια, η Δανάη πήρε την αρχισυντάκτρια της Μαλέσκου, Δήμητρα Παλούδη. Νίκος Σερεμετάκης

Η ανανεωμένη εμφάνιση της Ιωάννας και τα σχόλια στο Twitter:

Πριν από μερικές ημέρες, η Ιωάννα είχε κάνει τους fans της να αναρωτιούνται αν πραγματικά έχει κόψει αφέλειες

(Δες εδώ τι ακριβώς έκανε στα μαλλιά της)

και σήμερα μας έδειξε τι ακριβώς έχει αλλάξει στο λουκ της. Οι αφέλειες της Ιωάννας είναι αληθινές και όχι κολπάκι και η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με λευκό φόρεμα και lime γοβάκια.

Η Μαλέσκου έδειξε και το νέο σκηνικό και σύστησε στον κόσμο την ομάδα της.

Το αποτέλεσμα για το αν άρεσε η ανανεωμένη Μαλέσκου φάνηκε στο Twitter, μιας και το Love It υπήρξε και πέρσι αγαπημένο trend στο Twitter.

FYI: Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε μία εντυπωσιακή δημιουργία Celia Kritharioti από ζιμπερλίνα.

Δες μερικά από τα σχόλια παρακάτω.