Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης επιστρέφει και στοιχειώνει- Η φωτογραφία από τα γυρίσματα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης επιστρέφει και στοιχειώνει- Η φωτογραφία από τα γυρίσματα

Μια φωτογραφία στο Instagram δημιούργησε απορίες και προσμονή για τη νέα σεζόν.

Μόλις μία ημέρα απομένει για να φύγει ο Αύγουστος και να έρθει στη θέση του ο Σεπτέμβριος, ο οποίος μέχρι στιγμής από τηλεοπτικό ενδιαφέρον τουλάχιστον φαίνεται πολλά υποσχόμενος. Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στην οθόνη σου σε μία δύσκολη συνθήκη και εποχή και κανείς δεν περιμένει όλα αυτά που θα συμβούν στους ήρωες στην επταετία της δικτατορίας.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, και όπως αντιλαμβάνεσαι η αγωνία και η ανυπομονησία ολοένα και μεγαλώνει. Με τα posts που κυκλοφορούν στο Instagram και με τα spoiler που γίνονται γνωστά, αντιλαμβάνεται κανείς πως η τρίτη σεζόν σίγουρα θα είναι εξαιρετική.

Μετά τη backstage φωτογραφία με τα βασανιστήρια του Λάμπρου, ήρθε ακόμη μια φωτογραφία, που δημιούργησε πολλές απορίες και προσμονή για τον νέο κύκλο.

Άγριες Μέλισσες: Διέρρευσε φωτό του Γ’ Κύκλου-Spoiler για τη μοίρα του Λάμπρου (photos)

Η επιστροφή του Μιλτιάδη στο Διαφάνι

Όπως ενδεχομένως θυμάσαι στο τέλος της δεύτερης σεζόν ο Μιλτιάδης πέθανε στην προσπάθεια του να σώσει τις Σταμίραινες (Ελένη, Ασημίνα, Δρόσω) από τα χέρια του Αχιλλέα Μεγαρίτη και των ανθρώπων του. Η πιο δυνατή σκηνή του προτελευταίου επεισοδίου ήταν αυτή που ο τραυματισμένος Μιλτιάδης προσπαθεί να γλιτώσει τις κοπέλες, σκοτώνοντας εν τέλει τον Μεγαρίτη.

Άγριες Μέλισσες: Φινάλε με κλάμα και οδυρμό - Το Twitter θρήνησε τον Μιλτιάδη

Στη συνέχεια και αφού έχει περάσει από το σπίτι του Δούκα κι έχει δει νεκρή την αδερφή του, σέρνεται μέχρι το δέντρο που κρεμάστηκε ο Γιάννος και με δύο λόγια αφήνει την τελευταία του πνοή. Κι ενώ όλοι πλέον γνωρίζουν πως ο Μιλτιάδης δεν βρίσκεται πια στη ζωή, μια φωτογραφία δημιουργεί αγωνία και ανυπομονησία.

miltiadis

Ο Γιώργος Γάλλος ανέβασε στο Instagram account του πριν από μερικές ώρες μία φωτογραφία με τον Λάμπρο και την Ελένη κάνοντας τους fans να τρελαθούν.

«Από την επίσκεψη στα γυρίσματα των "Άγριων μελισσών". Αγκαλιά με την "οικογένειά" μου», γράφει στο caption και τα likes πέφτουν βροχή στην ανάρτησή του.


https://www.instagram.com/p/CTK-6SkIs71

Τα σχόλια στη φωτογραφία και οι εικασίες

Οι fans της σειράς δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστη τη φωτογραφία αυτή, αναφέροντας πόσο πολύ τους λείπει ο Μιλτιάδης, και πόσο πολύ θα ήθελαν να επιστρέψει στη σειρά. Και η φωτογραφία αυτή σε κάνει πράγματι να αναρωτιέσαι: ήταν τυχαία επίσκεψη και μάλιστα στα γυρίσματα ή μήπως θα τον δούμε να κάνει guest εμφανίσεις στο μυαλό του Λάμπρου, όπως έκανε στον δεύτερο κύκλο και ο Γιάννος που είχε πεθάνει;

Η Δανάη Μιχαλάκη αναλύει το story των αδερφών Σταμίρη μέσα σε 30"

Το μεσημέρι της Παρασκευής το επίσημο account του καναλιού στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο η Δανάη Μιχαλάκη (ή Δρόσω) έχει στη διάθεσή της 30" να εξηγήσει το story των τριών αδερφών. Πόσο καλά θεωρείς ότι τα πήγε; Δες το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις.


https://www.instagram.com/p/CTExphOKjpK

Η φωτογραφία του κοινοτάρχη Περικλή από τον Θεσσαλικό κάμπο

Τα γυρίσματα συνεχίζονται πυρετωδώς, αφού πρέπει να είναι όλα έτοιμα μέχρι την πρεμιέρα της σειράς στις 27 Σεπτεμβρίου. Oι πρωταγωνιστές δίνουν συχνά τον παλμό από τα γυρίσματα και ανεβάζουν πλούσιο υλικό. Μετά τον Μιλτιάδη, ο κοινοτάρχης Περικλής Τόλλιας ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία από τα γυρίσματα.

«Μέσα στο λιοπύρι του Θεσσαλικού κάμπου. Διαφάνι, ουδέν κρυπτόν υπό τόν ήλιον», γράφει ο Χρήστος Πλαΐνης στο caption της φωτογραφίας.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.