Άγριες Μέλισσες: Διέρρευσε φωτό του Γ’ Κύκλου-Spoiler για τη μοίρα του Λάμπρου (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Διέρρευσε φωτό του Γ’ Κύκλου-Spoiler για τη μοίρα του Λάμπρου (photos)

Plus: 15 ακόμη νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα για να δεις όσο περιμένεις την πρεμιέρα.

Ήταν ακόμη 31 Μαΐου και η δεύτερη σεζόν των Άγριων Μελισσών δεν είχε ρίξει ακόμη αυλαία όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά spoiler που ανέφερε πως ένα πρωταγωνιστικό ζευγάρι εξορίζεται στη Λέρο στον τρίτο κύκλο. Και μπορεί για λίγο να κοντοστάθηκες απορημένη όμως από την πρώτη στιγμή κατάλαβες πως μιλάει για την Ελένη και τον Λάμπρο.

Η επταετία της δικτατορίας έρχεται στο Διαφάνι κι ένα ζευγάρι θα αντιδράσει πολύ έντονα λόγω των αριστερών φρονημάτων που το διακατέχει. Γι’ αυτό και θα πάρει τον δρόμο της εξορίας. Η Ελένη με τον Λάμπρο όπως όλα δείχνουν θα εξοριστούν στη Λέρο και ήδη διέρρευσε φωτογραφία από τα βασανιστήρια του Λάμπρου.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι ερημώνει - Πρωταγωνιστικό ζευγάρι εξορίζεται στη Λέρο!

Η φωτογραφία που διέρρευσε μαρτυρά τη μοίρα του Λάμπρου στη διάρκεια της δικτατορίας

Εδώ και μερικές ώρες τον γύρο του διαδικτύου και συγκεκριμένα του Instagram κάνει μια φωτογραφία από τα γυρίσματα που δείχνει τον Λάμπρο στα χέρια των καθεστωτικών.

Ο δάσκαλος βρίσκεται δεμένος σε μία καρέκλα και όπως θα δεις κι εσύ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Απέναντί του κάθεται κάποιος που του μιλάει μάλλον θυμωμένα, ενώ λίγο πιο πίσω στέκεται ένας ακόμη άνθρωπος της φρουράς.


https://www.instagram.com/p/CTDPriWAden

Όπως διάβασες και παραπάνω και όπως αναφέρουν τα μέχρι στιγμής spoilers ο Λάμπρος θα εξοριστεί αφού δεν θα διστάσει να εκφράσει τα φρονήματα και τις πεποιθήσεις του διχάζοντας τους κατοίκους του χωριού.

Στο ίδιο κύμα κινούνται Προκόπης και Μπάμπης που έδειξαν ουκ ολίγες φορές τον επαναστατικό τους χαρακτήρα στον δεύτερο κύκλο.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βρίσκει τον παλιό του έρωτα στο Διαφάνι - Γυρίζει την πλάτη στη Μυρσίνη

Οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε το Instagram account της σειράς

Κι ενώ ακόμη η φωτό του βασανισμένου Λάμπρου τριγυρίζει στο μυαλό μας, το επίσημο Instagram account ανεβάζει καινούργιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.



Οι περισσότερες από αυτές βρίσκονται μέσα στο καφενείο της Βιολέτας η οποία έχει επιστρέψει πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ, κι έτοιμη να εκδικηθεί κάθε ένοχο για τον θάνατο του Μιλτιάδη της.

Άγριες Μέλισσες: Βιολέτα vs Μυρσίνη για τα μάτια του Ακύλα! Θα γίνει χαμός στο Διαφάνι

Στις φωτογραφίες θα δεις τον Λάμπρο, τον παπά Γρηγόρη, τον ταξίαρχο Φαναριώτη, τη Ρίζω με τον διοικητή της χωροφυλακής Προύσαλη, την Ουρανία, τη Δρόσω με την Ασημίνα, αλλά και τον κοινοτάρχη Περικλή Τόλλια.

Δες όλες τις νέες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: agriesmelisses.ant1tv