Οι κοιλιακοί του Άκη Πετρετζίκη έκαναν χαμό στο Instagram αλλά ο James Καφετζής έκανε επικό σχόλιο

Πατούλια Κατερίνα
Οι κοιλιακοί του Άκη Πετρετζίκη έκαναν χαμό στο Instagram αλλά ο James Καφετζής έκανε επικό σχόλιο

Φρενίτιδα προκάλεσε στα 1,7 εκατομμύρια followers του στο Instagram o Άκης!

Καλό χειμώνα από εμάς», έγραψε στο πρόσφατο post του ο Άκης Πετρετζίκης ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα σε μια πόζα με μαγιό από τις διακοπές τους.

Κάπου εκεί τα 1,7 εκατομμύρια fans του Άκη στο Instagtram σάστισαν. Και δεν φταίει το γογονός πως με το σταθερό αυτό post ο Πετρετζίκης έγινε Instagram official με τη μητέρα του γιου του αλλά ότι μας έδειξε τι ακριβώς δεν έκανε στα απανωτά lockdown.

O σεφ και η αγαπημένη του σίγουρα δεν έτρωγαν όσα ο Άκης έφτιαχνε στα καθημερινά live μαγειρικής που έκανε.


https://www.instagram.com/p/CQ1KHfXpC7R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απίθανη φωτογραφία μετά τις διακοπές

Κοντεύει τις 290 χιλιάδες likes η πόζα του Άκη με μαγιό και χωρίς μπλούζα αγκαλιά με την Κωνσταντίνα που ποζάρει επίσης με μπικίνι.

«Πρώτες μας διακοπές με τον μικρό…Του πήραμε γυαλάκια, μαγιουδάκι κ μία μικρή φουσκωτή πισινούλα… πού να ξέραμε… Μας γλέντησε κανονικά το τσουρεκάκι μας! Από αύριο δουλειά και 1 του μήνα ανοίγουμε τα μαγαζάκια μας. Εύχομαι αυτός ο χειμώνας να είναι καλύτερος», έγραψε χαρακτηριστικά ο 36χρονος πρώτος Έλληνας MasterChef.

Άκης Πετρετζίκης: Μας εύχεται καλό χειμώνα με «φέτες» κοιλιακούς έχοντας τη σύντροφό του αγκαλιά

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Άκης έκανε διάλειμμα στη ρουτίνα συνταγών που δημοσιεύει για να κάνει μια προσωπική δημοσίευση. Είχε προηγηθεί το καλωσόρισμα του Άκη junior στο Instagram από τον διάσημο μπαμπά του ο οποίος είχε ανακοινώσει μια πόζα στο Instagram τη γέννηση του γιου του γράφοντας:
«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».

Οι κοιλιακοί – πέτρα!

Όπως ήταν φυσικό, η πόζα του Άκη χωρίς μπλούζα δημιούργησε φρενίτιδα στο Instagram. Βλέπεις οι γραμμωμένοι και σούπερ επίπεδοι κοιλιακοί του Άκη, έκαναν τους fans του, άντρες και γυναίκες να απορήσουν αν είναι πραγματικό το θέαμα και πώς θα αποκτήσουν κι αυτοί το σώμα τούτο.

Μπόλικα ήταν τα σχόλια και από celebs, με καλύτερο το χιουμοριστικό σχόλιο του James Καφετζή.


https://www.instagram.com/p/CTKclPuMdTk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο πάλαι ποτέ παίκτης του φετινού Survivor, έκανε ένα epic σχόλιο για τους κοιλιακούς του Άκη κι εκείνος απάντησε.

Όπως απάντησε και σε άλλα εξίσου χιουμοριστικά σχόλια που θα δεις παρακάτω.