Channing Tatum – Zoe Kravitz: Η κίνηση του ηθοποιού που αναζωπύρωσε τις φήμες για σχέση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Channing Tatum – Zoe Kravitz: Η κίνηση του ηθοποιού που αναζωπύρωσε τις φήμες για σχέση

Τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα για το νέο ζευγάρι του Hollywood.

Οι μέρες περνούν και οι φήμες για τη σχέση ανάμεσα σε Channing Tatum και Zoe Kravitz καλά κρατούν. Μετά τις φωτογραφίες της προηγούμενης εβδομάδας (26/8/21) να βγαίνουν μαζί από το super market έχοντας ψωνίσει πράγματα πρώτης ανάγκης, μία κίνηση του ηθοποιού έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά και αναζωπύρωσε τις φήμες για τη σχέση του.

Τα social media δεν ψεύδονται και όταν κάνεις κάτι δυστυχώς δεν μπορείς και να κρυφτείς. Κάπως έτσι λοιπόν και για κακή τύχη του Channing κάποιοι fans παρατήρησαν κάτι που έκανε στο Instagram και αμέσως υπέθεσαν πως η σχέση του με τη Zoe ίσως να μην είναι και τόσο αθώα όσο πιστεύουν αρκετοί.

Channing Tatum- Zoë Kravitz: Η σχέση σοβάρεψε- Κάνουν τα ψώνια του supermarket μαζί (photos)

Η δραστηριότητα του Channing στα social αποκάλυψε αυτό που όλοι ξέρουν

Εδώ και μερικές εβδομάδες υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Channing Tatum και της Zoe Kravitz με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι. Βέβαια οι φήμες περί σχέσης ξεκινούν από τον Ιανουάριο, μόλις μία εβδομάδα μετά τον χωρισμό της Zoe με τον Karl Glusman.

Ο φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές μαζί, όμως η έντονη δραστηριότητα του Channing στα social media μαρτύρησε πως η σχέση τους είναι πραγματική και όχι απλά φήμες. Ο 41χρονος ηθοποιός ακολούθησε τέσσερα account που αφορούν τη Zoe και αυτό λογικά δεν συνέβη γιατί είναι fan της.


https://www.instagram.com/p/CTIkL-CtUif

Πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι ακολουθεί τους λογαριασμούς @zkluv, @zoekravitzinc, @zoekravitzsource και @kravitzupdate.

Η κοινή εμφάνιση στο super market είναι μια ακόμη απόδειξη της σχέσης τους

Την προηγούμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη (26/8/21) η ηθοποιός των «Big Little Lies», και ο star του «Magic Mike», εντοπίστηκαν στο ανατολικό τμήμα της Νέας Υόρκης να βγαίνουν από ένα σούπερ μάρκετ με μερικά είδη σπιτιού, ενώ η Kravitz κρατούσε δύο μπουκέτα λουλούδια.



Επίσημη επιβεβαίωση για τη σχέση τους δεν υπάρχει από καμία από τις δύο πλευρές, όμως ίσως η κίνηση αυτή του Channing να είπε πολλά περισσότερα πράγματα για τους δυο τους.