Channing Tatum- Zoë Kravitz: Η σχέση σοβάρεψε- Κάνουν τα ψώνια του supermarket μαζί (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Channing Tatum- Zoë Kravitz: Η σχέση σοβάρεψε- Κάνουν τα ψώνια του supermarket μαζί (photos)

To νέο hot couple του Hollywood σε νέα κοινή εμφάνιση.

Μόλις μερικές ημέρες έχουν περάσει από τότε που οι φήμες για τη σχέση ανάμεσα σε Channing Tatum και Zoë Kravitz κυκλοφόρησαν και πάλι κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο dt. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που άκουγες γι’ αυτό το ζευγάρι.

Δεν είχε περάσει μία εβδομάδα από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα για τον χωρισμό της Zoë Kravitz και του Karl Glusman και οι φήμες πως η 32χρονη είχε ήδη προχωρήσει παρακάτω είχαν ήδη γίνει viral. Στις 6 Ιανουαρίου κυκλοφόρησαν οι φήμες για πρώτη φορά, και φαίνεται πως πλέον δεν είναι μόνο φήμες.

Η Zoe Kravitz χώρισε όμως δεν φαντάζεσαι με ποιον star βγαίνει

Ο φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές μαζί και τώρα απαθανατίστηκαν σε νέα έξοδο να κάνουν μαζί τα ψώνια του supermarket, κάτι που σημαίνει πως η σχέση τους έχει προχωρήσει αρκετά.

Η νέα εμφάνιση Channing – Tatum μαρτυρά πως η σχέση τους έχει προχωρήσει

Η Zoë Kravitz και ο Channing Tatum συνεχίζουν να τροφοδοτούν τις φήμες για σχέση, καθώς το ζευγάρι βγήκε μαζί για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός των «Big Little Lies», και ο star του «Magic Mike», εντοπίστηκαν στο ανατολικό τμήμα της Νέας Υόρκης να βγαίνουν από ένα σούπερ μάρκετ με μερικά είδη σπιτιού, ενώ η Kravitz κρατούσε δύο μπουκέτα λουλούδια.


https://www.instagram.com/p/CTBB8M4iOpF

Και οι δύο ήταν αρκετά casual ντυμένοι, ενώ φορούσαν μάσκα προστασίας κατά του κορονοϊού. Κανείς δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τη σχέση τους, όμως δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για να υποθέσει κάποιος πως δεν είναι ζευγάρι.



Ο μυστικός γάμος και η ο χωρισμός από τον Karl Glusman

Tα νέα του διαζυγίου της Zoe και του Karl ήρθαν στους 18 μήνες μετά τον γάμο – έκπληξη. Ο εκπρόσωπος της 32χρονης ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού της όμορφης κοπέλας από τον συνομήλικο σύζυγό της. Η σχέση του ζευγαριού μετρούσε τέσσερα χρόνια και το People ήταν το πρώτο περιοδικό που δημοσίευσε τα μαντάτα του χωρισμού, μιας και η ηθοποιός ήταν εκείνη που κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου και επίσημα στο δικαστήριο.

Zoë Kravitz: Η αιτία διαζυγίου και το πρώτο story μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Μιλώντας για τη γνωριμία της με τον πρώην σύζυγό της, η ηθοποιός είχε τονίσει πως χαίρεται που δεν γνωρίστηκαν σε κάποιο app: «Νιώθω πως τον ξέρω όλη μου τη ζωή, είναι από τα πιο ευγενικά πλάσματα που έχω γνωρίσει και από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που ξέρω. Όταν τον γνώρισα μόλις είχα χωρίσει».


https://www.instagram.com/p/CTCr77AtAa9

Η αιτία του χωρισμού δεν έγινε ποτέ γνωστή, όμως από ότι φαίνεται μικρή σημασία έχει, αφού όπως όλα δείχνουν έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή της.

Η επισημοποίηση του διαζυγίου

18 μήνες διήρκησε ο γάμος της Zoe Kravitz και του Karl Glusman, οι οποίοι αποφάσισαν να χωρίσουν στις αρχές του 2021. Την αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η 32χρονη ηθοποιός, με τα αίτια ωστόσο να μην γίνονται γνωστά. Σχεδόν δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, Zoe και Karl οριστικοποίησαν το διαζυγιό τους νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.