The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε τη θέση της Ζουγανέλη- Το νέο trailer είναι σπαρταριστό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε τη θέση της Ζουγανέλη- Το νέο trailer είναι σπαρταριστό

The Voice: Νέα προσθήκη στην κριτική επιτροπή του μουσικού reality.

Το Voice of Greece επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες και στη συχνότητα του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν, ανανεωμένο και έτοιμο για να βρει την επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδας. Για 8η χρονιά φέτος θα προβληθεί, ελαφρώς διαφοροποιημένο.

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην κριτική επιτροπή στη θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ένα στόρι για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και την πιθανότητα εγκυμοσύνης «άναψε» φωτιές

Το νέο trailer του Voice και οι τέσσερις κριτές

Το Voice είναι ένα από τα επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, και το γεγονός πως φέτος θα προβληθεί για 8η χρονιά το αποδεικνύει. Η ομάδα σχεδόν ίδια και δοκιμασμένη. Μία νέα προσθήκη φέτος αναμένεται να ταράξει τα νερά και αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παρέδωσε τη σκυτάλη της στον Κωνσταντίνο Αργυρό και η ανυπομονησία είναι ήδη έντονη. Ο Γιώργος Λιανός παραμένει στο τιμόνι της παρουσίασης, ενώ οι άλλοι τρεις κριτές, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης παραμένουν ίδιοι.


https://www.instagram.com/p/CTPDrktgr85

Στο σπαρταριστό τρέιλερ βλέπουμε τους τέσσερις κριτές του σόου να ζουν στο ίδιο σπίτι και να βιώνουν την καθημερινότητά τους ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Μέχρι που την πόρτα ανοίγει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και όλοι τον υποδέχονται.

Το post του Κωνσταντίνου Αργυρού που προμήνυε τη συμμετοχή του

Οι φήμες για τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική επιτροπή του Voice είχαν ξεκινήσει στα μέσα του καλοκαιριού, όμως τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί. Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας (27/8/21) ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε ένα post που μαρτύρησε τη νέα σελίδα που ανοίγει στη ζωή του, κάνοντάς τους fans του να τρελαθούν από αγωνία.


https://www.instagram.com/p/CTDNciMtclO

«Κάτι καινούργιο έρχεται», είχε γράψει στο caption, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή στο post.

Σήμερα (31/8/21) κυκλοφόρησε το trailer του νέου κύκλου του Voice επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη συμμετοχή του τραγουδιστή στη θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε επίσης από reality

Η επαφή του Κωνσταντίνου Αργυρού με το reality δεν είναι κάτι καινούργιο γι’ αυτόν, αφού κι εκείνος όπως σίγουρα θα θυμάσαι βγήκε από talent show.

Ο τραγουδιστής συμμετείχε στο Fame Story 3, reality που κέρδισε ο Περικλής Στεργιανούδης, με τον Γιώργο Λιανό να κατακτά τη δεύτερη θέση. Αυτή είναι και η πρώτη φορά μετά το 2005 που ο Κωνσταντίνος Αργυρός συναντιέται και πάλι στο ίδιο show με τον Γιώργο Λιανό.



Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο reality ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε πει σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Μ΄ αρέσει ακόμα η ιατρική. Μπήκα νοσηλευτική για να δώσω κατατακτήριες για ιατρική, αλλά με κέρδισε η μουσική. Κατά τύχη τελείως βρέθηκα στο Fame Story. Ήμουν στη Λευκάδα 18 χρόνων, μόλις που τελείωσα το σχολείο. Είχα μία φίλη που ήθελε να δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story. Πήρα μια κιθάρα και άρχισα να της παίζω κομμάτια για τις οντισιόν. Να την προετοιμάζω. Φεύγουμε από διακοπές και τον Σεπτέμβρη ξεκινάω να ψαχτώ.

Και μου ήρθε ένα mail από την παραγωγή τότε, ότι είχα κάνει αίτηση για να μπω στο παιχνίδι. Είπα πως εγώ δεν έχω κάνει αίτηση. Και τελικά η φίλη μου έκανε την αίτηση για εμένα. Δεν το είχα σκεφτεί επαγγελματικά ποτέ να ασχοληθώ με αυτό. Εκείνη την περίοδο άρχισα να σκέφτομαι πως θα ασχοληθώ με αυτό. Οι γονείς μου, μού είπαν μια συμβουλή τότε. Μου είπαν ό,τι επιλέξεις να ξέρεις αυτή θα είναι η ζωή σου από εδώ και τώρα».