Χριστίνα Κοντοβά: Γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια με την Ada (photos & video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χριστίνα Κοντοβά: Γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια με την Ada (photos & video)

H Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε ακόμη μια φωτογραφία-βίντεο με την Ada.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Κοντοβά τους τελευταίους μήνες. Τον Απρίλιο του 2021 η σχεδιάστρια μόδας έκανε γνωστή την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Ουγκάντα, και σε λίγο καιρό πλέον θα είναι κι επίσημα μαμά της μικρής Ada.

Η Χριστίνα τη χρονιά που διανύσαμε πέρασε τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Ουγκάντα δουλεύοντας πάνω στις διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθήσει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η υιοθεσία. Η σχεδιάστρια σήμερα έχει τα γενέθλιά της και για να το γιορτάσει ανέβασε το πιο γλυκό βίντεο με την ανάδοχη κόρη της.

Χριστίνα Κοντοβά: Η αγκαλιά με τη μικρή Ada «έλιωσε» το Instagram (photo)

Το νέο βίντεο-φωτογραφία με τη μικρή Ada

Η σημερινή μέρα για τη Χριστίνα Κοντοβά είναι πολύ ιδιαίτερη, αφού είναι τα γενέθλιά της. Τη μέρα αυτή την περνάει στην Ουγκάντα όπου βρίσκεται, μαζί με την μικρή Ada, η οποία σε δύο μήνες θα είναι κι επίσημα κόρη της.

Στο Instagram account της έχει ανεβάσει ουκ ολίγες φωτογραφίες με τη μικρούλα, οι οποίες πάντα συγκεντρώνουν πλήθος likes και σχολίων, τόσο από τους celeb followers της, όσο και από τους υπόλοιπους. Το σημερινό βίντεο-φωτογραφία της Χριστίνας δείχνει την ίδια παρέα με τη μικρή της και το caption να αναφέρει: «Best birthday wishes ever from my Ada» (aka οι καλύτερες ευχές γενεθλίων από την Ada μου).



Η συγκινητική εξομολόγηση για την υιοθεσία ενός παιδιού από την Ουγκάντα

«Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα έως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου», είχε αναφέρει στο αρχικό της post τον Απρίλιο του 2021 η Χριστίνα.

kontova kori3

Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει με την Ada

Όλο αυτό το διάστημα η Χριστίνα πηγαίνει κι έρχεται στην Ουγκάντα, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας, κάτι που όπως έχει αναφέρει η ίδια θα γίνει κάπου στον Οκτώβριο με Νοέμβριο. Μια από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει, ήταν αυτή στη γιορτή της μητέρας, με το caption της να αναφέρει: «Πρώτη φορά «μαμά» #mothersday #adoptingada».



Δες όλες τους τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.