Χριστίνα Κοντοβά: Η αγκαλιά με τη μικρή Ada «έλιωσε» το Instagram (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χριστίνα Κοντοβά: Η αγκαλιά με τη μικρή Ada «έλιωσε» το Instagram (photo)

Μαμά και κόρη πιο ευτυχισμένες από ποτέ.

Ήταν ακόμη αρχές Απριλίου (2/4/21) όταν η Χριστίνα Κοντοβά με ένα post στο Instagram account της γνωστοποίησε την απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Ουγκάντα. Οι διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και σύντομα η Ada και η Χριστίνα θα είναι κι επίσημα μαμά και κόρη.

Μέχρι να συμβεί αυτό μέσα από το account της βλέπεις φωτογραφίες της σχεδιάστριας με την ανάδοχη κόρη της, και αλήθεια το θέαμα είναι κάτι παραπάνω από όμορφο και τρυφερό. Το ίδιο ισχύει και για τη φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες.

Χριστίνα Κοντοβά: Η συγκινητική εξομολόγηση για την υιοθεσία ενός παιδιού από την Ουγκάντα

Η νέα φωτογραφία με τη μικρή Ada

H Χριστίνα Κοντοβά ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες με την μικρούλα στο account της και πάντα είναι όλες τόσο όμορφες και τρυφερές.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (19/8/21) η Χριστίνα ανέβασε μια φωτογραφία με την Ada, η οποία έγινε αμέσως viral και συγκέντρωσε πλήθος likes και σχολίων, ανάμεσά τους από τη Σίσσυ Χρηστίδου, τη Σμαράγδα Καρύδη, τη Μαίρη Συνατσάκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τη Μαρία Μπεκατώρου.

Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα φωτογραφία της μικρής Ada και το μήνυμα για τον πλανήτη μετά τις φωτιές

Η φωτογραφία της ήταν σε ασπρόμαυρο φόντο και η Ada κρατούσε σφιχτά αγκαλιά τη μαμά της, της οποίας το χαμόγελο πραγματικά έλαμπε. Δεν υπήρχε κάποιο συνοδευτικό caption, μόνο τα hashtags #momanddaughter #hairgoals και #adoptingAda.

Το ταξίδι της υιοθεσίας

«Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα έως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου», είχε αναφέρει στο αρχικό της post τον Απρίλιο του 2021 η Χριστίνα.


https://www.instagram.com/p/CPQIDiWLFO0

Οι φωτογραφίες με την Ada

Στο διάστημα αυτό η Χριστίνα πηγαίνει κι έρχεται στην Ουγκάντα, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας, κάτι που όπως έχει αναφέρει η ίδια θα γίνει κάπου στον Οκτώβριο με Νοέμβριο. Στη γιορτή της μητέρας η Χριστίνα είχε ανεβάσει μια πολύ όμορφη φωτογραφία με την μικρή της, με το caption της φωτό να γράφει: «Πρώτη φορά «μαμά» #mothersday #adoptingada».



Δες στη gallery περισσότερες φωτογραφίες της Χριστίνας με τη μικρή Ada.