Η Αθηνά Οικονομάκου γιορτάζει- Ποιοι της ευχήθηκαν και τι αποκάλυψε η Λασκαράκη

Η Αθηνά Οικονομάκου γιορτάζει- Ποιοι της ευχήθηκαν και τι αποκάλυψε η Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη και η Νικόλ Παναγιώτου ήταν από τις πρώτες που ευχήθηκαν στην Αθηνά Οικονομάκου.

Μια υπέροχη Τετάρτη ξημέρωσε για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έχει την ονομαστική της εορτή, και από νωρίς το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται τις διαδικτυακές ευχές των πιο κοντινών της ανθρώπων.

Αθηνά Οικονομάκου: Η αλήθεια για τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη (photos)

Οι ευχές Λασκαράκη και Παναγιώτου

Οι κουμπάρες της Αθηνάς Οικονομάκου ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν να της ευχηθούν για την ονομαστική της γιορτή. Η Βάσω Λασκαράκη και η Νικόλ Παναγιώτου ανέβασαν Insta Stories με την εορτάζουσα ηθοποιό και της ευχήθηκαν με τα πιο συγκινητικά λόγια.

«Να σε χαιρόμαστε κοριτσάκι μου όμορφο. Κι όμως, δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες οι δυο μας, μόνες μας… Και να πεις ότι δεν μας αρέσουν οι φωτογραφίες; Ούτε καν. Όμως όταν βρισκόμαστε οι δυο μας το μπίρι-μπίρι δεν αφήνει σχεδόν ποτέ χώρο για φωτό», αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη στο Insta Story με την Αθηνά να κάνει repost και να γράφει «Σ’ αγαπώ» στην κουμπάρα της.

laskaraki oikonomakou giorti

«Χρόνια πολλά αΒάπη μου», έγραψε η στυλίστρια και κολλητή της Αθηνάς, Νικόλ Παναγιώτου ποστάροντας μια φωτογραφία με τις δυο τους να ποζάρουν αγκαλιά και χαμογελαστές.

Τις ευχές της έστειλε μέσω Insta Story και η φίλη της Αθηνάς, Εύη Πρεβενά.

Η σχέση των τριών γυναικών

Η Βάσω Λασκαράκη είναι πολλά χρόνια φίλη με την Αθηνά Οικονομάκου. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και πάνω από μια δεκαετία και από τότε κάνουν κολλητή παρέα. Μάλιστα, η Βάσω είναι μια από τις νονές του γιου της Αθηνάς, του μικρού Μάξιμου.

Οι άλλες δύο νονές του Μάξιμου είναι η Νικόλ Παναγιώτου και η Εύη Πρεβενά. Όπως καταλαβαίνεις, δεν υπήρχε περίπτωση οι τρεις τους να μην ευχηθούν στην Αθηνά Οικονομάκου.

Πού γιορτάζει η Αθηνά

Με δύο βίντεο σε Insta Story η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε ότι βρίσκεται στο Γύθειο, τόπο καταγωγής της, και περνά τη μέρα της γιορτής της. «Τι άλλο να ζητήσω για τη γιορτή μου;», έγραψε στο βίντεο η Αθηνά Οικονομάκου.





Ποιοι γιορτάζουν την 1η Σεπτεμβρίου

Σήμερα τιμάται η μνήμη των 40 Αγίων Παρθένων και ασκητριών, εξ ου και γιορτάζουν τα ονόματα Αθηνά, Αφροδίτη, Αντιγόνη, Διώνη, Πηνελόπη, Μαργαρίτα, Ασπασία, Ελπινίκη κ.ά.

Την 1η Σεπτέμβρη είναι και η γιορτή του Οσίου Μελετίου, αλλά και του Οσίου Συμεών του Στυλίτου.

Photos: @athinao1konomakou