Ξεκίνησαν οι τσακωμοί στο Big Brother 2 με τη Σαμάνθα και το Twitter αντέδρασε με χιούμορ (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ξεκίνησαν οι τσακωμοί στο Big Brother 2 με τη Σαμάνθα και το Twitter αντέδρασε με χιούμορ (photos)

Το ριάλιτι ξεκίνησε δυναμικά και το κοινό αντιδρά.

Δεύτερο επεισόδιο και οι καυγάδες ξεκίνησαν στο Big Brother 2. Στο επίκεντρο η Σαμάνθα Μίσοβιτς που δέχτηκε έντονη κριτική για τον χαρακτήρα της αλλά και η Ελένη Σπανού που φαίνεται πως έχει κερδίσει την αντιπάθεια του κοινού.

Το βράδυ της 31ης Αυγούστου, όλοι οι παίκτες μαζί αποφάσισαν να μιλήσουν στη Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία με τον ιδιαίτερο και απότομο χαρακτήρα της έχει κάνει έξαλλους τους συγκατοίκους της στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Καυγάδες και έριδες:



Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης, όμως, δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση, καθώς η Ελένη Σπανού προσπάθησε να της εξηγήσει ότι είναι κυκλοθυμική, με την Σαμάνθα να καταλαβαίνει πως τη θεωρεί διπρόσωπη.

Big Brother 2 Πρεμιέρα: 27 χιλιάδες σχόλια στο Twitter αλλά την παράσταση έκλεψε η Άννα -Μαρία

Η 18χρονη Σαμάνθα αποκάλυψε πως γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά οι γονείς της δεν έχουν ελληνική καταγωγή οπότε δεν γνωρίζει καλά ελληνικά.



Ελένη vs Σαμάνθας

Η Ελένη που κατάλαβε πως η επίθεσή της στη Σαμάνθα θα την έκανε να φαίνεται κακιά στο κοινό, θεώρησε πως η συμπαίκτριά της θέλει να την κάνει να φαίνεται κακότροπη στο κοινό και ξέσπασε σε κλάματα και αυτή:

«Γιατί να βγαίνω κακιά επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής και τα λέω στα ίσα; Βγάζουν τώρα ότι είναι το θύμα κι εγώ είμαι ο θύτης. Μιλάω και βγαίνω κακιά… Δεν μπορεί να λέει ότι της είπα ότι είναι διπρόσωπη και να βγαίνω εγώ η κακιά. Επειδή βγήκα μπροστά να μιλήσω και δεν μιλούσε κανείς», τόνισε η Ελένη.



Πάντως, όλοι οι συμπαίκτες, προσπάθησαν να παρηγορήσουν τη Σαμάνθα, η οποία λύγισε και εξήγησε πως δεν πρέπει να την παρεξηγούν από τον χαρακτήρα της.

Φυσικά, το Twitter, δόξασε τη Σαμάνθα και τα memes ήταν πολλά.



Τα νούμερα τηλεθέασης

Πάντως, παρά τις εντάσεις, τα νούμερα τηλεθέασης ακολούθησαν πορεία πτώσης σε σχέση με το επεισόδιο της Δευτέρας. H τηλεθέαση του Big Brother στην πρεμιέρα ήταν 24,4% στο δυναμικό κοινό και 22,4% στο σύνολο, ενώ την Δευτέρα (30/8/2021) έπεσε στο 17,9% και 16,6% αντίστοιχα. Το χθεσινό επεισόδιο έφτασε το 16,5% στο δυναμικό κοινό και 15,6% στο γενικό.



Το Big Brother προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο από τη Δευτέρα ως την Πέμπτη και το Live θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή. Παρουσιαστές είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα και τον σχολιασμό έχει αναλάβει η Αφροδίτη Γραμμέλη.



Δες τα σχόλια του Twitter παρακάτω.