Gigi Hadid: Δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της-Το τρυφερό post (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Gigi Hadid: Δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της-Το τρυφερό post (photos)

Το μοντέλο δημοσίευσε προσωπικές καλοκαιρινές λήψεις λίγο πριν τα πρώτα γενέθλια της κόρης της Khai.

Η Gigi Hadid έχει καταφέρει να συνδυάσει επαγγελματική καταξίωση και ευτυχισμένη προσωπική ζωή, σε ηλικία μόλις 26 ετών. Το top model έφερε τον περασμένο Σεπτέμβριο στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Zayn Malik, την κόρη τους Khai και σήμερα δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

To τρυφερό post με την κόρη της Khai λίγο πριν τα πρώτα γενέθλια

gigihadid kori

Η 26χρονη δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το φετινό της καλοκαίρι. Συγκεκριμένα είδαμε την Gigi να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ όσο απολαμβάνει το μπάνιο της στην πισίνα και στο κτήμα της οικογένειας στην Πενσυλβάνια.

Αυτό ωστόσο που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων ήταν η ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου το μοντέλο κρατά τρυφερά την κόρη της. Σε άλλη λήψη η μικρή Khai παίζει με ξύλινα τουβλάκια τα οποία αναγράφουν την ηλικία της και συγκεκριμένα 11 μηνών.



Gigi Hadid: Η απίστευτη εξομολόγηση για το άγχος που βίωνε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η ζωή με την μικρή Khai

Η Gigi Hadid έχει μιλήσει αρκετά στο παρελθόν για την ψυχική υγεία και για το πώς είναι να είσαι νέα μητέρα. Πρόσφατα το διάσημο μοντέλο απηύθυνε έκκληση προςτους παπαράτσι, τον Τύπο και τους θαυμαστές της, ζητώντας τους να μην εμφανίζεται το πρόσωπο της κόρης της σε φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CNQnXZOnFAQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιθυμία μας είναι να μπορεί να επιλέξει πώς θα προβάλει τον εαυτό της στον κόσμο όταν μεγαλώσει και ότι μπορεί να ζήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά από την παιδική ηλικία, χωρίς να ανησυχεί για μια δημόσια εικόνα που δεν έχει επιλέξει», έγραψε χαρακτηριστικά το 26χρονο μοντέλο.

Παρόλα αυτά η γλυκιά μαμά δεν διστάζει να δημοσιεύει τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, φροντίζοντας πάντα να μην φαίνεται το πρόσωπο της μικρής. Όλα δείχνουν ότι σύντομα η Gigi θα ανεβάσει νέο post με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της μονάκριβης κόρης της.

Gigi Hadid: 8 στυλιστικοί κανόνες στους οποίους ορκίζεται τα τελευταία χρόνια

Πηγή κεντρικής: @gigihadid

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το διάσημο μοντέλο, με τις αναμνήσεις του φετινού καλοκαιριού.