H ΜEGA καμπάνια με τα home video που κέρδισε τους χρήστες των social media

Κατερίνα Μπούσιου
H ΜEGA καμπάνια με τα home video που κέρδισε τους χρήστες των social media

Ποιες κυρίες της ψυχαγωγίας έκαναν την διαφορά στα likes... 

Δεν είναι μόνο η σεζόν του ανταγωνισμού στην ελληνική τηλεόραση! Είναι και η εποχή που όλα αλλάζουν στον τρόπο που προβάλλουν το περιεχόμενο τα τηλεοπτικά κανάλια αλλά και την εικόνα τους οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες. Ακόμη και όταν χρειάζεται να διαφημίσουν μια άλλη εκπομπή ή σειρά από την δική τους. Σε αυτό το κλίμα, το επικοινωνιακό πείραμα του Mega ήταν μια ευχάριστη νότα.

Την αρχή έκανε η Αγγελική Νικολούλη, η δεύτερη στην σειρά μεγάλη μεταγραφή του Mega μετά από εκείνη της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του «Φως στο τούνελ» από τις διακοπές της έκανε το πρώτο promo του «Τι θα δεις φέτος στο Mega» που στοχεύει στο να εστιάσει ο χρήστης των social media αλλά και ο τηλεθεατής την ποικιλία του προγράμματος του νεοσύστατου καναλιού.

Αγγελική Νικολούλη: Ο πρωτότυπος τρόπος που «καλωσόρισε» τους συναδέλφους της στο Mega (video)


https://www.instagram.com/p/CS6Uy0Gj10L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολούθησαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος από την ενημέρωση και στην συνέχεια σύσσωμες οι παρουσιάστριες και οι ηθοποιοί των νέων σειρών που απαρτίζουν το #Megatokalo.

Εκείνο όμως συζητήθηκε όσο κανένα, είναι το εμπνευσμένο home video της Ελεονώρας Μελέτη με την συμμετοχή όλης της οικογένειάς ακόμη και της τριών ετών κόρης της Αλεξάνδρας (πώς να αντισταθείς και να μην χαμογελάσεις;).


https://www.instagram.com/p/CS84s6DI2j6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια ήταν η MEGA νικήτρια στη μάχη του click;

Και αν αναρωτηθείτε ποιες κυρίες έκαναν τις περισσότερες προβολές η απάντηση είναι πως το νήμα έκοψαν πρώτες... εκείνες που έχουν πολύ δυνατά προφίλ και είναι influencer στο Instagram. Με πρώτη την Ελένη Μενεγάκη με 113 χιλιάδες προβολές, πολύ κοντά φυσικά την Ελεονώρα με σχεδόν 100 χιλιάδες προβολές και σε αμέσως μετά την Σίσσυ Χρηστίδου.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την Ελένη Μενεγάκη... τσεκ εδώ: Οι τελευταίες πρόβες πριν την πρεμιέρα και οι επιστροφές από το παρελθόν!


https://www.instagram.com/p/CTMYi_XDsOV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ MEGA

Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας υπήρξαν και τα home video ανακοίνωσης της συνεργασίας με το κανάλι. Σε αυτή την κατηγορία επικράτησαν η Μαρία Ηλιάκη από την βροχερή Ελβετία, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Μαρία Μπεκατώρου και η Κατερίνα Καραβάτου.


https://www.instagram.com/p/CTE25cvDO5j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βέβαια, επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε θα είναι μια άκρως ανταγωνιστική χρονιά και εντός των καναλιών, ξεκίνησαν ήδη μικρές γκρίνιες ανάμεσα σε ορισμένες παρουσιάστριες για το τι προτίμησαν να διαφημίσουν αλλά και... τι και ποιες συναδέλφισσες παρέλειψαν. Τα παράπονα έρχονται κυρίως από τις τελευταίες αφίξεις στο κανάλι.