Η Χριστίνα Μπόμπα γιορτάζει την τρίτη επέτειο γάμου με αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη Σίφνο

Πατούλια Κατερίνα
Η Χριστίνα Μπόμπα γιορτάζει την τρίτη επέτειο γάμου με αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη Σίφνο

Το τρυφερό και συγκινητικό post της Μπόμπα.

Πέρασαν τρία χρόνια και η οικογένειά τους έγινε τετραμελής! Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα γιορτάζουν σήμερα την τρίτη επέτειο γάμου τους και η νέα μανούλα δεν θα μπορούσε παρά να κάνει μια τρυφερή αφιέρωση στον καλό της.

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε μερικές αδημοσίευτες και αγαπημένες φωτογραφίες από τον γάμο της στη Σίφνο πριν τρία χρόνια.

O λαμπερός γάμος στη Σίφνο

Ήταν πρώτη Σεπτεμβρίου του 2018. Η Χριστίνα Μπόμπα έφτασε στην εκκλησία με μία βάρκα μαζί με το παρανυφάκι και τον μπαμπά της και ήταν πραγματικά πολύ όμορφη. Σάκης και Χριστίνα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη, στο Βαθύ της Σίφνου μπροστά σε συγγενείς και φίλους.

Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι των κουμπάρων του ζευγαριού, της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη.

Γάμος Τανιμανίδη- Μπόμπα: Ο τρυφερός πρώτος χορός, το τραγούδι εισόδου & η απίθανη γαμήλια δεξίωση

Η γνωριμία και ο δεσμός

Το όμορφο ζευγάρι της showbiz γνωρίστηκε τρία χρόνια πριν από το γάμο του, όταν ο παρουσιαστής βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας που εργαζόταν τότε η Χριστίνα Μπόμπα. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα.

Το 2017 οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί για πρώτη φορά στον γάμο της κολλητής της Χριστίνας στην Σίφνο, όπου και έπιασε την ανθοδέσμη, δίνοντας την υπόσχεση πως θα παντρευτούν σε αυτό το νησί.

Η αφιέρωση της Μπόμπα στον Σάκη:

Η Χριστίνα που οι τελευταίοι μήνες είναι αναγνωριστικοί στη νέα της ζωή ως μαμά των δίδυμων κοριτσιών της, έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στον καλύτερό της φίλο, τον Σάκη Τανιμανίδη


https://www.instagram.com/p/CTSZlh1o6RL

«3 μαγικά χρόνια παντρεμένοι, 6 μαγικά χρόνια μαζί! Στα καλά και στα δύσκολα! Χρόνια μας πολλά έρωτά μου, αγάπη μου, καλύτερε μου φίλε»!

Δες τις υπόλοιπες φωτογραφίες παρακάτω αλλά και το story του Σάκη Τανιμανίδη για την επέτειο γάμου.