«Πάγωσε» ο Χρήστος Μάστορας από την είδηση θανάτου του Mad Clip - Η αντίδραση των celebs

Πατούλια Κατερίνα
«Πάγωσε» ο Χρήστος Μάστορας από την είδηση θανάτου του Mad Clip - Η αντίδραση των celebs

Οι πρώτες αντιδράσεις τραγουδιστών στην είδηση θανάτου του Mad Clip.

Έχουν παγώσει όλοι. Ο Mad Clip, ο 34χρονος ράπερ έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό τροχαίο όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία όταν το πολυτελές όχημα που οδηγούσε καρφώθηκε σε ένα δέντρο στη Βουλιαγμένη.

Το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλος, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.



Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και στη συνέχεια στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το ποστ της πυροσβεστικής

To αυτοκίνητο του Mad Clip μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και χρειάστηκε να επιχειρήσουν 12 άντρες της πυροσβεστικής και δύο οχήματα για περισσότερες επί δύο ώρες για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον Mad Clip.

Το κύμα αγάπης στα social

Από νωρίς το πρωί, που έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του 34χρονου Mad Clip, οι fans του αποχαιρετούν τον τράπερ των μεγάλων επιτυχιών με σχόλια στο Τwitter, στο Youtube και κάτω από τις φωτογραφίες του στο Instagram,

Το hastag #madclip είναι πρώτο στο Twitter

Μέσα σε λίγα λεπτά γράφτηκαν πάνω από 1200 tweets και το όνομα του άτυχου τράπερ παραμένει πρώτο στα trends του Ελληνικού Twitter.

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Θρήνος στο Twitter (photos)

H αντίδραση των διασήμων:

Ο Mad Clip ήταν εξαιρετικά αγαπητός στους συναδέλφους του. Την τελευταία χρονιά, είχε κάνει δύο μεγάλες συνεργασίες με τη Ζόζεφιν και την Ελένη Φουρέιρα, με την Φήμη και το Μπορεί αντίστοιχα και όλα τα κομμάτια του γίνονταν επιτυχίες με μεγαλύτερη εκείνη του Κότερα που έγινε και viral.



Η Ελένη Φουρέιρα ήταν μαζί με τον Madclip στον γάμο από τον οποίο έφυγε ο τράπερ και τελικά έχασε τη ζωή του στον δρόμο προς το σπίτι του Φουρέιρα και Mad Clip θα εμφανίζονταν μαζί στη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ένα σταθερό post έγραψε και ο Snik που αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο.


https://www.instagram.com/p/CTTwzo4jsC4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«RIP Super Trapper u were a real one», έγραψε ο Snik.



Πρώτος στο σημείο του τροχαίου βρέθηκε ο καλός φίλος του Mad Clip, Light, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.



Το Post του Χρήστου Μάστορα:

Ένας από τους πρώτους τραγουδιστές που αντέδρασαν στην είδηση θανάτου του Mad Clip με δύο stories στο Instagram, ήταν ο Χρήστος Μάστορας από τις Μέλισσες.