Mad Clip και Φουρέιρα τραγουδούν μαζί λίγο πριν το τραγικό τροχαίο (video)

Πατούλια Κατερίνα
Mad Clip και Φουρέιρα τραγουδούν μαζί λίγο πριν το τραγικό τροχαίο (video)

Η τελευταία φορά που ο Mad Clip τραγούδησε. 

Σχεδόν 18 εκατομμύρια views έχει το Μπορεί, το ντουέτο του Mad Clip με την Ελένη Φουρέιρα που μέσα σε τρεις μήνες κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει το hit του καλοκαιριού.

Η Φουρέιρα δεν έχει αντιδράσει ακόμα στην είδηση του τραγικού τροχαίου αλλά από τα stories από τον γάμο αυτό στον οποίο βρίσκονταν πολλοί καλλιτέχνες της Panik, υπάρχουν βίντεο στα οποία ο Mad Clip τραγουδάει για τελευταία φορά το Μπορεί.

Ο 34χρονος φαίνεται χαρούμενος και ευτυχισμένος και τραγουδάει στη σκηνή μαζί με την Ελένη ενώ το ζευγάρι που παντρεύεται χειροκροτεί και όλος ο κόσμος κάνει το ίδιο

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Θρήνος στο Twitter (photos)



Mετά τον γάμο και λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλος, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και στη συνέχεια στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.



Τι είχε δηλώσει ο Mad Clip για τη Φουρέιρα:

Ο Mad Clip είχε πει χαρακτηριστικά:



«Ήταν τέλεια συνεργασία, η Ελένη είναι επαγγελματίας. Γίναμε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Χαίρομαι πραγματικά για την επιτυχία που έχουμε κάνει. Θέλω να πιστεύω πως όπως βραβευτήκαμε φέτος με τη Josephine, έτσι το κοινό θα μας επιλέξει του χρόνου για το καλύτερο ντουέτο».