Συμβαίνει ακόμα και στην Kim Kardashian- Ο Kanye West την απάτησε

Συμβαίνει ακόμα και στην Kim Kardashian- Ο Kanye West την απάτησε

Νέα πληγή για τον Kanye West και την Kim Kardashian!

Μετά τα νέα ότι ο Kanye West και η Kim Kardashian σκέφτονται να τα ξαναβρούν και να μην προχωρήσουν το διαζύγιο, μια πληροφορία έρχεται να ταράξει για ακόμα μια φορά τη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την PageSix, ο ράπερ απατούσε την Kim Kardashian μετά και την απόκτηση του δεύτερου παιδιού τους και, μάλιστα, αυτό αποτέλεσε την έμπνευση για το νέο του τραγούδι «Hurricane» (aka τυφώνας).

Kanye West- Kim Kardashian: Επανασύνδεση στο προσκήνιο- Παίρνουν πίσω το διαζύγιο

Οι τελευταίες πληροφορίες για την απιστία του Kanye

Πολλαπλές πηγές επιβεβαίωσαν στην PageSix το νόημα πίσω από τους στίχους του τραγουδιού του West, το οποίο βρίσκεται στο άλμπουμ «Donda», που κυκλοφόρησε πρόσφατα με πολλές φανφάρες και αντιπαραθέσεις.

«Το τραγούδι Hurricane είναι κατά κάποιον τρόπο η μαρτυρία του για όλα όσα έκανε λάθος και η ανάληψη ευθύνης για τη διάλυση του γάμου του», ανέφερε πηγή.

Στο τραγούδι «Hurricane» ο Kanye West ραπάρει λέγοντας: «Here I go actin’ too rich / Here I go with a new chick / And I know what the truth is / Still playin’ after two kids / It’s a lot to digest when your life always movin» (aka ορίστε, συμπεριφέρομαι σαν πολύ πλούσιος/ ορίστε, εδώ πηγαίνω για μια νέα ερωμένη/ Παίζω ακόμα και μετά από δύο παιδιά/ Πρέπει να χωνέψεις πολλά όταν η ζωή σου προχωράει».



Πάντως, η πηγή που μίλησε στην PageSix ξεκαθάρισε ότι η έκφραση «νέα ερωμένη» στο τραγούδι δεν αναφέρεται σίγουρα στην Irina Shayk, με την οποία ο Kanye West έχει σχέση, όπως έχει ακουστεί τελευταία.

«Αν διαβάσετε καλύτερα τους στίχους θα καταλάβετε ότι αναφέρεται στην απιστία του κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Kim, αφού είχαν ήδη αποκτήσει τα πρώτα δύο παιδιά τους», λέει η πηγή.

Η απιστία δεν ήταν η αιτία χωρισμού

Κι αν νομίζεις πως η Kim Kardashian ανακάλυψε την απιστία του Kanye West και κάπως έτσι οι δυο τους έφτασαν στον χωρισμό, κάνεις λάθος.

Η πηγή της PageSix αναφέρει πως όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αλλά πως η Kim μετά από αυτό έκανε άλλα δύο παιδιά με τον ράπερ.

https://www.instagram.com/p/B-oAYaZgzW6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιθυμία του West να γίνει Πλανητάρχης, τα πειράματά του στο Twitter και η μάχη του με το αλκοόλ ήταν, ουσιαστικά, οι λόγοι που το ζευγάρι αποφάσισε να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.