Kanye West- Kim Kardashian: Επανασύνδεση στο προσκήνιο- Παίρνουν πίσω το διαζύγιο

Kanye West- Kim Kardashian: Επανασύνδεση στο προσκήνιο- Παίρνουν πίσω το διαζύγιο

Θέλει να τα ξαναβρούν, λένε οι πηγές, και προσπαθεί όσο μπορεί να βρίσκεται δίπλα της.

Τελικά υπάρχει ελπίδα! Η σχέση της Kim Kardashian και του Kanye West μπορεί να έχει περάσει από 40 κύμματα όμως φαίνεται πως οι δυο τους είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Μετά από τον χωρισμό τους, φαίνεται πως ο ράπερ θέλει να τα ξαναβρούν και το προσπαθεί με κάθε τρόπο. Σύμφωνα με πηγές της Page Six, το ζευγάρι σκέφτηκε να θέσει το διαζύγιό του σε μια μικρή «αναμονή», προσπαθώντας να χτίσει πιο στερεά θεμέλια για τη σχέση του.

Η Kim Kardashian θα κρατήσει το επίθετο του Kanye West και αυτός είναι ο λόγος

Μετά την αλλαγή του ονόματος παίρνει πίσω και το διαζύγιο

Άνθρωπος του περιβάλλοντος του Kanye εκμυστηρεύθηκε στο TMZ ότι ο 44χρονος τραγουδιστής και η 40χρονη επιχειρηματίας σκέφτονται πολύ σοβαρά την επανασύνδεση, αποσύροντας την αίτηση διαζυγίου που έχουν υποβάλλει εδώ και καιρό.

Πέρα από τον άσβεστο έρωτά τους -φαίνεται πως τελικά δεν μπορούν να κρυφτούν- οι δυο τους έχουν ακόμη έναν λόγο για να θέλουν να τα ξαναβρούν, και αυτός δεν είναι άλλος από την ευημερία των 4 παιδιά τους, της 8χρονη North, του 5χρονο Saint, της 3χρονη Chicago, και του 2χρονου γιο τους, Psalm.

Οι φήμες για την επανασύνδεση διέρρευσαν μέτα την εμφάνιση της Kim στο show του Kanye στο Σικάγο, όπου ήταν ντυμένη νύφη. (ένα νυφικό που είχε σχεδιάσει αποκλειστικά για εκείνη ο οίκος BALENCIAGA)


https://www.instagram.com/p/CTG-mx6LG-E

Το ζευγάρι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο ενώ το τραγούδι «No Child Left Behind» έπαιζε εκείνη την ώρα, ως υπόκρουση.

Η Kim Kardashian φοράει νυφικό και ο Ye (aka Kanye West) αυτοπυρπολείται on stage!

Αν και η Kim Kardashian έχει παρακολουθήσει όλες τις εκδηλώσεις του West για το καινούριο του album με τίτλο «Donda», αυτή ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε στο show.