Η Chiara Ferragni έχει επέτειο γάμου - Είναι η πιο fresh έμπνευση για τις νύφες του φθινοπώρου

Η Chiara Ferragni έχει επέτειο γάμου - Είναι η πιο fresh έμπνευση για τις νύφες του φθινοπώρου

Οι φωτογραφίες του γάμου της Ferragni είναι ό,τι έψαχνες για τον δικό σου γάμο.

Ήταν 1η Σεπτεμβρίου του 2018 όταν η Chiara Ferragni παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Federico Leonardo «Fedez» Lucia. Η τελετή έγινε σε μία τελετή σε εξωτερικό χώρο στο Dimora delle Balze, ένα χώρο του 19ου αιώνα, τον οποίο φαντάζεσαι για τα σύγχρονα παραμύθια. Σήμερα, γιορτάζουν την τρίτη τους επέτειο.

Φίλοι και μέλη των οικογενειών πέταξαν στην Σικελία, όπου το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο πιο Instagrammable τοπίο. Το σκηνικό δεν είχε καμία σχέση με τους παραδοσιακούς, πιο «τετριμμένους» γάμους.



Ο γάμος της Ferragni

Μία ημέρα πριν τον γάμο, πραγματοποιήθηκε το rehearsal δείπνο με τη νύφη να φοράει ένα cocktail dress του οίκου Prada. Το βράδυ του Σαββάτου, η τελετή έλαβε χώρα έξω ακριβώς από το κτίσμα.

Η Chiara Ferragni είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Bvlgari

Το ένα νυφικό της Ferragni είχε έμπνευση από την Grace Kelly. Ένα long-sleeve σχέδιο με διαφάνειες στο top και σχεδόν 400 μέτρα τούλι στο bottom. Κομψή, όμως, στη μοντέρνα εκδοχή του όρου. Έτσι το φανταζόταν.

chiara ferragni wedding

Γι’ αυτό και συναντήθηκε με τη Maria Grazia Chiuri, creative director του οίκου Dior. Και βρήκε την απάντηση στα σχέδιά της.

Το δεύτερο φόρεμα είχε κεντημένους στο χέρι στίχους από το τραγούδι που έγραψε ο Fedez για την Chiara όταν της έκανε πρόταση γάμου στη Βερόνα.

chiara ferragni wedding5

Για αυτό το σχέδιο, η Chiuri έφτιαξε δύο φούστες, μία maxi και μία mini, συμβάλλοντας στην πρακτικότητα των αλλαγών.

chiara ferragni wedding7

Paris Haute Couture Week: 10 φορέματα που μπορείς να φορέσεις ως νυφικά στον γάμο σου


Συνέχισε παρακάτω για να πάρεις περισσότερη έμπνευση σχετικά με το venue αλλά και τα vibes της ημέρας.