Το Happy Day επιστρέφει και έχει τρέιλερ - Η Τσιμτσιλή και η ομάδα της στην πισίνα

Το Happy Day επιστρέφει και έχει τρέιλερ - Η Τσιμτσιλή και η ομάδα της στην πισίνα

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την επιστροφή της εκπομπής της.

Το τρέιλερ της εκπομπής, Happy Day, δημοσίευσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον λογαριασμό της στο Instagram. Η παρουσιάστρια που επιστρέφει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στους τηλεοπτικούς δέκτες και στα πρωινά σου έκανε την ανάρτηση για να βάλει το κοινό στο κλίμα και να μοιραστεί τη χαρά της με τους followers της.

Για την περίσταση, ετοίμασε τόσο ένα βίντεο στο οποίο ποζάρουν όλοι μαζί πάνω σε φουσκωτά στην πισίνα όσο και ένα κείμενο στο οποίο δεν μπορεί να κρύψει την ανυπομονησία της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επίσκεψη στη Γαλλία και η αναπάντεχη συνάντηση με τον Μακρόν (video)

Το τρέιλερ του Happy Day

https://www.instagram.com/p/CTU-IeTjyZy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πώς σας φαίνεται το trailer μας; Εμείς πάντως περάσαμε πολύ ωραία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ευχαριστούμε τον @rigosk και την ομάδα του για την υπέροχη συνεργασία και φυσικά την @pimif αλλά και την @evievarthi και τον @steliosred για όλο το support ενόψει πρεμιέρας! Καλή σεζόν @alphatv. Από την Δευτέρα πίνουμε παρέα το καφεδάκι μας! ❤️», έγραψε για να συνοδεύσει το βίντεο.

Τα σχόλια των followers

Το κοινό της, βλέποντας το βίντεο, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Κάπως έτσι, ακολούθησαν πολλά σχόλια στην ανάρτηση της Τσιμτσιλή που αποθέωσαν το τρέιλερ της εκπομπής.

Δες τα παρακάτω.