Το μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τον θάνατο του Mad Clip: «Όποτε βλέπω ένα αμάξι διαλυμένο...»

Το μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τον θάνατο του Mad Clip: «Όποτε βλέπω ένα αμάξι διαλυμένο...»

«Συγκλονιστική η εικόνα του αμαξιού που ανασύρθηκε νεκρός ο Mad Clip».

Ήταν ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 όταν ο Παντελής Παντελίδης θα έφευγε ξαφνικά από τη ζωή σε ένα θανατηφόρο τροχαίο. Στο μοιραίο αυτοκίνητο, ο τραγουδιστής είχε μαζί του δύο κοπέλες, τη Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη.

Η Κυριάκου βγήκε με αμυχές από το όχημα και φρόντισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μίνα Αρναούτη όμως πέρασε δεκάδες ημέρες στο νοσοκομείο, έδωσε μάχη για να παραμείνει στη ζωή και μετά από πολλαπλά χειρουργεία κατάφερε και πάλι να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει στη ζωή της.

Η ανοιχτή κόντρα της Αρναούτη με την οικογένεια Παντελίδη



Πέντε χρόνια μετά το τροχαίο, η Μίνα παραμένει σε δικαστική διαμάχη με την οικογένεια Παντελίδη. Η ίδια, παρά την κόντρα, φροντίζει κάθε χρόνο, στην επέτειο του τραγικού θανάτου του Παντελίδη να γράφει τρυφερά λόγια και να τον θυμάται πάντα με αγάπη, όπως και το 2020 όταν έγραψε χαρακτηριστικά για τη βραδιά εκείνη που αποδείχτηκε μοιραία:


https://www.instagram.com/p/CTPaqqxM9X_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνη την ημέρα. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη και θυμωμένη. Κάποια στιγμή είδα μια δημοσίευση του Παντελή στο facebook που δήλωνε ότι θα απέσυρε το κομμάτι για την Κύπρο, ήμουν το πρώτο like θυμάμαι σ αυτό το ποστ και εκείνος στεναχωρημένος ήταν… Εγώ μίλαγα με έναν φίλο μου και του έλεγα ότι θα ήθελα να κοιμηθώ για μέρες. Εγώ κοιμήθηκα όντως για πολλές πολλές μέρες το άλλο πρωί, σχεδόν την ίδια ώρα με την ώρα που το έλεγα στο φίλο μου. Μα εσύ κοιμήθηκες για πάντα καλέ μου Παντελή! Πόσο λυπάμαι! Ποτέ δεν θα το ξεπεράσω αυτό. Θα είναι η σκέψη μου πάντα σε εσένα. Έχεις πάρει μαζί σου ένα κομμάτι του εαυτού μου. Να με προσέχεις περνάω δύσκολα».

Το τροχαίο του Mad Clip ξύπνησε μνήμες στη Μίνα:

Όπως ήταν φυσικό, ο τρόπος με τον οποίο ο Mad Clip έφυγε βίαια από τη ζωή, θύμισε σε πολλούς το τροχαίο του Παντελίδη. Σχεδόν στην ίδια ηλικία και οι δύο, έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.



«Συγκλονιστική η εικόνα του αμαξιού που ανασύρθηκε νεκρός ο Mad Clip.
Σκέφτομαι πόσο πόνο προκάλεσε στους φίλους και συγγενείς του.

Όποτε βλέπω ένα αμάξι διαλυμένο από τροχαίο ατύχημα έχω το ίδιο συναίσθημα.

Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε ότι το αμάξι είναι ένα μέσο για να σας κάνει την ζωή πιο εύκολη και όχι να καταλήξετε σε εντατικές, με τεχνητά μέλη, λιγότερα εσωτερικά όργανα στο σώμα σας και πιθανότατα την απώλεια της ίδιας της ζωής σας;

Εκείνης της μίας και μοναδικής ζωής που δεν γυρνάει πίσω ποτέ ξανά!

Διάβασα οτι έτρεχε με 150χιλιόμετρα. Δεν ξέρω αν ισχύει.

Μπορεί να είναι ψέμα αλλά σε περίπτωση που ισχύει αυτές οι ταχύτητες είναι για αγωνιστικές πίστες, εκεί που όλοι όσοι παρευρίσκονται έχουν πάρει το ίδιο ρίσκο με εσένα. Τουλάχιστον αυτό», τόνισε η Αρναούτη..

Θάνατος Mad Clip: Αντέδρασε η Άννα Μαρία Ηλιάδου - Πλήθος κόσμου στο σημείο του τροχαίου (video)