Θάνατος Mad Clip: Αντέδρασε η Άννα Μαρία Ηλιάδου - Πλήθος κόσμου στο σημείο του τροχαίου (video)

Πατούλια Κατερίνα
Θάνατος Mad Clip: Αντέδρασε η Άννα Μαρία Ηλιάδου - Πλήθος κόσμου στο σημείο του τροχαίου (video)

Περισσότερα από 2000 άτομα στο σημείο του τροχαίου που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip.

Έχει περάσει μια ημέρα από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο 34χρονος ράπερ Mad Clip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλος έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή.
Ο ράπερ ήταν καλεσμένος σε έναν γάμο από τον οποίο δημοσίευσε και τα τελευταία του stories στο Instagram.

Mετά τον γάμο και λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλος, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Θρήνος στο Twitter (photos)

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και στη συνέχεια στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Mad Clip και Φουρέιρα τραγουδούν μαζί λίγο πριν το τραγικό τροχαίο (video)

To παρασκήνιο για τη συνάντηση με την πρώην του

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Πρώτο Θέμα, στον γάμο στον οποίο έδωσε το παρόν ο ράπερ μαζί με πολλούς ακόμα καλλιτέχνες της εταιρίας Panik βρισκόταν και η πρώην κοπέλα του Αρετή. Με την Αρετή ο Mad Clip ήταν ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και είχαν χωρίσει μέσα στο καλοκαίρι. Στα τελευταία γενέθλια της Αρετής, ο Mad Clip είχε γράψει χαρακτηριστικά για την καλή του:

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή», ενώ σε παλιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει:

areti madclip6

«Εγώ με την Αρετή είμαι από την αρχή. Πριν γίνει οτιδήποτε. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει από τα πρώτα μου βήματα. Με έχει ανεχτεί… Το κρατάει true και γνωρίζει τι είναι επαγγελματικό και τι δεν είναι».

Η αντίδραση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου:

Το τελευταίο διάστημα, είχαν υπάρξει φωτογραφίες που έδειχναν τον Mad Clip σε τρυφερές περιπτύξεις με την περσινή νικήτρια του GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου. Το μοντέλο και ο ράπερ δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τη σχέση τους αλλά η Άννα Μαρία έκανε ένα story αργά το βράδυ που αφορούσε στον θάνατο του Mad Clip και ανέφερε χαρακτηριστικά:

anna maria iliadou madclip

«RIP MAD CLIP, Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο, να προσέχετε πολύ». Δες το story στο τέλος του άρθρου

Πλήθος κόσμου όλο το βράδυ στο σημείο του τροχαίου



Περισσότερα από 2000 άτομα είχαν κλείσει το βράδυ το σημείο που έγινε το τροχαίο και που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip. Από νωρίς το απόγευμα, δεκάδες fans του 34χρονου ράπερ έφτασαν και άφηναν λουλούδια μπροστά στο δέντρο που κόπηκε το νήμα της ζωής του και μέχρι το βράδυ δεκάδες αυτοκίνητα έπαιζαν τραγούδια του Mad Clip.