Ο Τζιοβάνι του MasterChef 5 λατρεύει τη σύζυγό του - Η σπάνια κοινή photo και η ατάκα του σεφ

Ο Τζιοβάνι του MasterChef 5 λατρεύει τη σύζυγό του - Η σπάνια κοινή photo και η ατάκα του σεφ

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και η Βίκυ Βασιλείου είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι.

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι ανήκει στους παίκτες που ξεχώρισαν από το τελευταίο MasterChef. Όχι μόνο για το εμφανές ταλέντο του στη μαγειρική, αλλά και για τον ευγενή του χαρακτήρα.

Μαζί με τη Μαργαρίτα που τελικά κατάφερε να αναδειχθεί ως η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού έγιναν δύο πολύ αγαπημένα παιδιά του κοινού.

Ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα από το MasterChef 5 είναι μαζί στη Ρόδο: Η υπόσχεση και η μεγάλη αλλαγήΟ Τζιοβάνι με τη σύζυγό του

Ο Τζιοβάνι τώρα αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση. Κάθισε στο τραπέζι με τη σύζυγό του, Βίκυ Βασιλείου, και άφησαν τη δημιουργικότητά τους να μεγαλουργήσει.

https://www.instagram.com/p/CTXAIcfIbQC

«Η αρμονική μας συνεργασία και η αγάπη που μοιραζόμαστε για την τέχνη της μαγειρικής παραδίδουν λαχταριστά πιάτα», έγραψε στο caption για να συνοδεύσει τη φωτογραφία.

Η γνωριμία με τη σύζυγό του

Η Βίκυ Βασιλείου επαγγέλλεται εκπαιδευτικός στην Ελλάδα και ο Τζιοβάνι πάντα αγαπούσε τη χώρα. Ερχόταν συχνά στην Ελλάδα για τις διακοπές του και το 2009 ήρθα για να εργαστεί. Μέσα από συγκυρίες γνώρισε τη σύζυγό του σε ένα εστιατόριο στη Ρόδο και από το 2018 διατηρούν στο νησί το δικό τους εστιατόριο.

Οι γονείς του Τζιοβάνι

Πριν από περίπου έναν μήνα, ο Τζιοβάνι είχε δείξει και τους αγαπημένους του γονείς στο Instagram. Έγραψε, μάλιστα, ένα υπέροχο μήνυμα για να τους το αφιερώσει.

«Σε κάθε σκέψη, πράξη και συναίσθημα, είναι μέσα κάτι δικό τους. Ο μπαμπάς και η μαμά ήρθαν επιτέλους»

Ο Τζιοβάνι του MasterChef μας δείχνει τους γονείς του στο Instagram: Το τρυφερό μήνυμα αγάπης

DPG Network