Η Angelina Jolie ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της Shiloh και της Zahara στο Insta της

Η Angelina Jolie ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της Shiloh και της Zahara στο Insta της

Οι κόρες κόρες της Jolie έχουν μεγαλώσει και απολαμβάνουν το διάβασμα των βιβλίων τους.

Στις 20 Αυγούστου, η Angelina Jolie αποφάσισε να κάνει μία έκπληξη στους φανς της. Μετά από πολυετή απουσία από τα social media, η ηθοποιός άνοιξε λογαριασμό στο Instagram με πρώτη της ανάρτηση το γράμμα ενός Αφγανού κοριτσιού.

Μέσα σε τρεις μέρες, η Jolie κατάφερε να κάνει ρεκόρ σε followers, φτάνοντας το 1 εκατομμύριο μέσα σε μόλις 5 ώρες και 16 δευτερόλεπτα και ξεπερνώντας έτσι το ρεκόρ που κρατούσε η Jennifer Aniston -5 ώρες και 45 δευτερόλεπτα-. Εκεί, όμως, που όλοι πίστευαν ότι ο λογαριασμός της θα περιλαμβάνει αναρτήσεις μόνο φιλανθρωπικής ή επαγγελματικής φύσης, η σταρ δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στο Insta με τις κόρες της.

Angelina Jolie: Αξεπέραστο ρεκόρ στο Instagram - 7,7 εκατομμύρια σε τρεις ημέρες!



Οι κόρες της Angelina Jolie στο Instagram

Η Χολιγουντιανή σταρ έκανε άλλη μία έκπληξη στα social media δείχνοντας τις κόρες της, Shiloh και Zahara. Η 15χρονη Shiloh και η 16χρονη Zahara έχουν πια μεγαλώσει και διαβάζουν τα βιβλία τους στο τέλος του καλοκαιριού. Η Shiloh, μάλιστα, θα μπορούσες να πεις ότι μοιάζει με την Jolie στα μάτια.

https://www.instagram.com/p/CTXYflcrjLZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το τέλος του #summerreading. Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας σε αυτό το σπίτι. Θέλω πολύ να μάθω τα δικά σας», έγραψε.

Τα σχόλια των followers της

Είναι η πρώτη φορά που η Jolie καλεί ανοιχτά τον κόσμο να συμμετέχει και να στείλει τις απαντήσεις του σε κάποια της ανάρτηση. Αναμενόμενα, οι followers δήλωσαν τη συμμετοχή τους και αυτή ήταν μεγάλη.

Δες μερικά από αυτά στη συνέχεια.