Χαμογέλα και Πάλι: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής της Χρηστίδου - Θα σου φτιάξει τη μέρα!

Χαμογέλα και Πάλι: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής της Χρηστίδου - Θα σου φτιάξει τη μέρα!

Ο Σταματόπουλος, η Βουλγαράκη, ο Βασάλος και ο Mantastic Συρίγος παίρνουν θέση με τη Χρηστίδου για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Με τον ερχομό του Σεπτεμβρίου, η νέα τηλεοπτική σεζόν άρχισε. Αυτό έμπρακτα σημαίνει ότι τα πρωινά σου θα κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού σου και θα απολαμβάνεις τις διάσημες παρουσιάστριες που κάνουν το comeback τους.

Ανάμεσά τους, φυσικά, βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου που επιστρέφει με το «Χαμογέλα και Πάλι» στις 11 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα της συνεχίζει να έχει τους παλιούς της συνεργάτες, δηλαδή τον Παύλο Σταματόπουλο, την Ελένη Βουλγαράκη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όμως ανανεώνεται με την προσθήκη του αγαπημένου μας Mantastic Νίκου Συρίγου.

H ΜEGA καμπάνια με τα home video που κέρδισε τους χρήστες των social media

Το τρέιλερ της εκπομπής

Μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, δημοσιεύτηκε το επίσημο τρέιλερ στο νέο «σπίτι» της επιτυχημένης ομάδας και, όπως μπορείς να φανταστείς, είναι γεμάτο θετική ενέργεια και χαμόγελα, τα οποία σκοπεύει να σου μεταδώσει τόσο αυτό όσο και η ίδια η εκπομπή όταν αρχίσει να προβάλλεται. Το θέμα του; Μία πραγματική μετακόμιση!

https://www.instagram.com/p/CTaBYyfIAcN

Η ανακοίνωση της μεταγραφής

Μέσα στο καλοκαίρι, το Mega εξέδωσε ανακοίνωση για τη μεταγραφή της Σίσσυς Χρηστίδου και όλης της εκπομπής της στο κανάλι, με την παρουσιάστρια να το σχολιάζει λίγο μετά αποκαλύπτοντας τον ενθουσιασμό της.

https://www.instagram.com/p/CR34xJaL4AD

Δες στη συνέχεια περισσότερες φωτογραφίες της ανανεωμένης ομάδας της Σίσσυς Χρηστίδου.