Η Angelina Jolie «καίει» τον Brad Pitt: Φοβόταν για την ασφάλεια των παιδιών στη διάρκεια του γάμου

Πατούλια Κατερίνα
Η Angelina Jolie «καίει» τον Brad Pitt: Φοβόταν για την ασφάλεια των παιδιών στη διάρκεια του γάμου

Η Angelina μιλάει για το τραύμα που βιώνει η οικογένειά της και το οποίο θέλει να επουλώσει.

Εξαπέλυσε πυρ κατά του Brad Pitt! Η Angelina Jolie έδωσε μια συνέντευξη στην Guardian και δεν μάσησε τα λόγια της.

H δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών της Angelina Jolie με τον Brad Pitt εξελίσσεται σε ένα σίριαλ που βγάζει στη φόρα πολλά από τα κρυμμένα μυστικά του γάμου των δύο ηθοποιών.

Λίγες ημέρες, μετά την απόφαση του Pitt να κινηθεί κατά την αποκλειστικής επιμέλειας των παιδιών του από τη Jolie, η Angelina πέρασε στην αντεπίθεση με τον πιο σκληροπυρηνικό τρόπο, μια συνέντευξη στην Guardian όπου κατηγορεί ανοιχτά τον πρώην σύζυγο της.

Η Angelina Jolie ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της Shiloh και της Zahara στο Insta της

Τζολί κατά Πιτ

Η Angelina μιλάει όχι μόνο για τους λόγους του χωρισμού αλλά εξηγεί όσα βιώνει σε αυτή τη μάχη δίχως τέλος. Με αφορμή το νέο της βιβλίο «Know your rights» Μάθε τα δικαιώματά σου, η Jolie εξηγεί πως έχει ακόμα τη δική της νομική κατάσταση.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που παίρνει αποφάσεις σαν αυτές ελαφρά, μου πήρε χρόνο για να βρεθώ στη θέση που ένιωσα πως πρέπει να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου», τονίζει γλαφυρά η Jolie.

H Jolie έχει έξι παιδιά με τον Pitt: Τον 20χρονο Maddox, τον 17χρονο Pax, την 16χρονη Zahara, την 15χρονη Shiloh Και τα 13χρονα Vivienne και Knox.

O Μαddox ως ενήλικας είναι ο μόνος που δεν είναι μέρος της διαμάχης των Brangelina για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Το διαζύγιο που δεν τελειώνει

Η Jolie έκανε αίτηση διαζυγίου το 2016, και ο Pitt ήταν ξεκάθαρα κατηγορούμενος από τη σύζυγό του για κακοποίηση των παιδιών, περιλαμβανομένου και ενός περιστατικού με τον Maddox σε πτήση από την Αμερική στην Ευρώπη.

Τον Μάιο ο δικαστής John W. Ouderkir έδωσε την κοινή επιμέλεια των παιδιών σε Pitt Jolie, απόφαση η οποία κατάρρευσε επειδή ο δικαστής βρέθηκε να μην έχει κλείσει εμπορικές σχέσεις με τους δικηγόρους του Pitt.

Ερωτώμενη για το πώς βιώνει τα τελευταία πέντε χρόνια του διαζυγίου, η Jolie τα περιέγραψε ως τραυματικά και συμπλήρωσε:



«Μιλάμε για την τελευταία δεκαετία, δεν μπορώ να πω πολλά αλλά σκέφτομαι πως στο τέλος της μέρας, μπορεί να υπάρχουν μόνο μερικοί άνθρωποι που αγαπάς και μόνο αυτοί να ξέρουν την αλήθεια της ζωής σου, τι πολεμάς, τι έχεις θυσιάσει, τι έχεις υποφέρει αλλά βρίσκεις ειρήνη σε αυτό, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σου».

Η Jolie αποκάλυψε ένα ακόμα θέμα που έφερε πόλεμο και σκιές στον γάμο με τον 57χρονο Pitt. Ήταν η προθυμία του να δουλέψει με τον Harvey Weinstein ο οποίος είχε κακοποίησει και την ίδια όπως υποστήριξε τονίζοντας: