Top Chef: Πρεμιέρα για το σόου μαγειρικής αλλά το MasterChef κατάφερε να κλέψει την παράσταση

Πατούλια Κατερίνα
Top Chef: Πρεμιέρα για το σόου μαγειρικής αλλά το MasterChef κατάφερε να κλέψει την παράσταση

Το Τwitter έδωσε παλμό για την πρεμιέρα του Top Chef.

Μπορεί το MasterChef 5 να μας αποχαιρέτησε στις αρχές του καλοκαιριού δίνοντάς μας ραντεβού στο Star για το 2022, όμως δεν θα μείνουμε χωρίς ριάλιτι μαγειρικής.

Βλέπεις, ο Ατζούν αποφάσισε να επαναφέρει το Top Chef στον ΣΚΑΙ, το ριάλιτι που για πρώτη και τελευταία φορά είδαμε πριν από αρκετά χρόνια στον ΑΝΤ1.

Σου θυμίζουμε πως στο Top Chef του ANT1 πριν μια δεκαετία, είχαμε γνωρίσει για πρώτη φορά και τον κριτή του MasterChef, Πάνο Ιωαννίδη!

Οι τρεις φετινοί κριτές Γιώργος Βενιέρης, Γκίκας Ξενάκης και Αστέριος Κουστούδης έκαναν την είσοδο τους στο πλατό και υποδέχτηκαν τους 15 παίκτες οι οποίοι θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ και τον τίτλο του Τοπ Chef.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef στην πρώτη selfie με τον αγαπημένο της Χρήστο

Βέβαια, ο λογαριασμός του Top Chef στο Instagram κατάφερε να συγκεντρώσει 660 followers σε όλη τη διάρκεια προβολής του.



Οι κριτές του Top Chef υποδέχονται τους παίκτες:

«Καλωσήρθατε στο Top Chef στον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής. Ένας διαγωνισμός που αν προσπαθήσετε πολύ, πάρα πολύ σκληρά είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει η ζωή σας», δήλωσε αρχικά ο Γκίκας Ξενάκης, κι έπειτα ο Γιώργος Βενιέρης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Καλωσήρθατε στο νούμερο ένα παιχνίδι μαγειρικής στον κόσμο, το μοναδικό παιχνίδι που δίνει 100.000 ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά, εύχομαι ότι καλύτερο».

Ο τρίτος κριτής του σόου, Αστέριος Κουστούδης, είπε στους παίκτες όλο νόημα:

«Εγώ σας καλωσορίζω με την σειρά μου, είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω νέους ανθρώπους έτσι γεμάτους με ενέργεια, χαμόγελα είναι πολύ καλό αυτό. Συμβουλή δικιά μου μαγειρέψτε με αγάπη, μαγειρέψτε πρώτα για εσάς και μετά για όλους τους υπόλοιπους. Αν είστε εσείς χαρούμενοι με αυτό που φτιάχνετε δεν υπάρχει τίποτα άλλο».


https://www.instagram.com/p/CTcwUlkoWD4

Η αντίδραση του Twitter στο Top Chef

Και μπορεί τον σεφ Γιώργο Βενιέρη να τον θυμόμαστε από τις guest εμφανίσεις του στο MasterChef και τα τριάρια που είχε μοιράσει στους παίκτες, όμως δεν ήταν μόνο αυτός που έκανε το MasterChef και πάλι trend στο Twitter.

Στο Twitter πάλι, το hastag Top Chef, κατάφερε να φιγουράρει μαζί με το MasterChef στην πεντάδα των trends στην Ελλάδα κι ενώ στο Star δεν έπαιζε καμία επανάληψη του ριάλιτι μαγειρικής αλλά μια ελληνική ταινία.

Δες μερικά σπαρταριστά σχόλια παρακάτω