Γενέθλια για τον Νίκο Μουτσινά! Οι post-ευχές και η γλυκιά αφιέρωση της Ματίνας Νικολάου

Γενέθλια για τον Νίκο Μουτσινά! Οι post-ευχές και η γλυκιά αφιέρωση της Ματίνας Νικολάου

Ο παρουσιαστής γιορτάζει και οι φίλοι του έσπευσαν να του ευχηθούν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Η εβδομάδα ξεκινά με άκρως εορταστική διάθεση για τον Νίκο Μουτσινά. Ο διάσημος παρουσιαστής έχει σήμερα τα γενέθλιά του ενώ βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της εκπομπής του που αναμένεται στις 13 Σεπτεμβρίου.

Οι post-ευχές των φίλων του και η γλυκιά αφιέρωση της Ματίνας Νικολάου

euxes moutsinas2

Από νωρίς το πρωί ο παρουσιαστής δέχθηκε πληθώρα ευχών από αγαπημένα του πρόσωπα στα social media. Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε repost όλα τα Instagram-stories.

solomou moutsinas euxes

H πολύ καλή του φίλη, Μαρία Σολωμού, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να του ευχηθούν ποστάροντας ένα κολάζ με φωτογραφίες τους.

matinanikolaou euxes

Η τηλεοπτική «Βάνια» και αγαπημένη συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου, δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

«Ο Νίκος μου της ζωής μου ολόκληρής μου!!! Να σε χαιρόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το «Καλό Μεσημεράκι» επιστρέφει

https://www.instagram.com/tv/CTcPLqao0CQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του επιστρέφουν ανανεωμένοι στους δέκτες μας την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Το τρέιλερ κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και μας έδωσε μια πρώτη εικόνα της εκπομπής- πάρτι θα παρακολουθούμε αυτή τη σεζόν. Ο παρουσιαστής και το team του είναι «πιο τρελοί από ποτέ» όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νίκος Μουτσινάς: Αποχαιρετά το καλοκαίρι του με το πιο ωραίο post και εκθειάζει τη Μακρυπούλια (vid)

Oι ετοιμασίες για την μεγάλη πρεμιέρα

moutsinas josephine

Λίγο πριν την πρεμιέρα, ο διάσημος παρουσιαστής βρέθηκε στο στούντιο ηχογράφησης παρέα με την Josephine, όπου τραγούδησαν μαζί. Υποθέτουμε πως το ντουέτο τους θα παρουσιαστεί live στην πρώτη εκπομπή της σεζόν. Δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει εμφανιστεί στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι», αφού διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Πηγή κεντρικής: @nikosmoutsinas