Νίκος Μουτσινάς: Αποχαιρετά το καλοκαίρι του με το πιο ωραίο post και εκθειάζει τη Μακρυπούλια (vid)

Νίκος Μουτσινάς: Αποχαιρετά το καλοκαίρι του με το πιο ωραίο post και εκθειάζει τη Μακρυπούλια (vid)

Οι διακοπές με τη Ζέτα και όλο το φωτογραφικό υλικό.

Ο Αύγουστος πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος του και οι διακοπές μοιάζουν πια με μια όμορφη ανάμνηση. Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για πολύ κόσμο, όμως το καλοκαίρι φρόντισε να ισορροπήσει τις δυσκολίες αυτές με το γαλάζιο της θάλασσας, την ξεκούραση στις γαλάζιες παραλίες και τις χρυσαφένιες αμμουδιές.

Ο Νίκος Μουτσινάς απόλαυσε μερικές μέρες από τις διακοπές του με την αγαπημένη του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ το Instagram είδες πλούσιο υλικό από τις διακοπές του.

Νίκος Μουτσινάς: Ξεκίνησε τις διακοπές του με την κολλητή του, Ζέτα Μακρυπούλια (photos+videos)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο καλοκαίρι και η αποθέωση της Ζέτας

Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια πέρασαν μαζί το καλοκαίρι φέτος, και όπως είδες και εσύ μέσα από τα accounts τους οι εικόνες ήταν απλά μαγικές.

Η πρόσφατα χωρισμένη Ζέτα Μακρυπούλια και ο παρουσιαστής πήγαν στη Σαμοθράκη και οι εικόνες που έδειχναν στους fans τους κάθε τόσο ήταν μοναδικές. Ο Νίκος πριν από μερικές ώρες, είπε «αντίο» στις διακοπές του και αποχαιρετώντας το νησί και εκθειάζοντας τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ζέτα Μακρυπούλια- Μιχάλης Χατζηγιάννης μόλις χώρισαν: Ανακοίνωσαν την αιτία του χωρισμού

«Σαμοθράκη, είσαι το αγαπημένο μου νησί. Είσαι ένας μαγικός τόπος. Ανυπομονώ να έρθω ξανά το επόμενο καλοκαίρι μαζί με αυτό το κορίτσι. @zeta_makripoulia_official ευχαριστώ για όλες τις μοναδικές στιγμές που περάσαμε μαζί..love you for ever», έγραφε στο caption της ανάρτησης ο Νίκος Μουτσινάς, το οποίο συνόδευε ένα handmade video με στιγμές από τις διακοπές τους.


https://www.instagram.com/p/CSwMTfoDdY2

Η φιλία ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές

Το ότι οι δύο παρουσιαστές είναι πολύ καλοί φίλοι είναι κάτι που γνωρίζεις εδώ και χρόνια, αυτό που δεν περίμενες όμως είναι πως φέτος θα κάνανε μαζί διακοπές. Νίκος και Ζέτα απόλαυσαν το καλοκαίρι και δεν σταμάτησαν λεπτό να ανανεώνουν το Instagram account τους με όμορφα τοπία από τη Σαμοθράκη.

Στη galley που ακολουθεί παρακάτω θα δεις ακόμη περισσότερο υλικό.