Πρεμιέρα για το Πάμε Δανάη: Η Μπάρκα υποδέχτηκε τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Πατούλια Κατερίνα
Πρεμιέρα για το Πάμε Δανάη: Η Μπάρκα υποδέχτηκε τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Πρεμιέρα για το Πάμε Δανάη: Η έναρξη της Μπάρκα και η υποδοχή στη Δέσποινα Καμπούρη.

Πρεμιέρα είχε σήμερα στις 10.50 η Δανάη Μπάρκα με την ομάδα της στο Πάμε Δανάη. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο ανανεωμένο πρωινό του Mega την επίσης ανανεωμένη ομάδα της.

Η Μπάρκα υποδέχτηκε στο στούντιο τον Άρη Καβατζίκη, ο οποίος είναι και ο μόνος παλιός του πρωινού του Mega ενώ στην παρέα της Δανάης μπήκε η δική μας Δέσποινα Καμπούρη και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Κρικοριάν.

Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική αφιέρωση της Βίκυς Σταυροπούλου και η απάντηση της κόρης της

Νέα Αρχή για το Πάμε Δανάη

Η Μπάρκα που είχε διετές συμβόλαιο με το Mega έκλεψε από την περσινή σεζόν τις εντυπώσεις με το εναλλακτικό πρωινό της. Φέτος, η Δανάη ξεκινάει στις 10.50, αμέσως μετά την εκπομπή Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη.

Στο πλευρό της, η Δανάη είχε τη Δέσποινα Καμπούρη η οποία εντυπωσίασε με την επιστροφή της στην τηλεόραση με λευκή ολόσωμη φόρμα, μετά από απουσία οκτώ ολόκληρων ετών από τις τηλεοπτικές μας οθόνες.



Το τρακ της αρχής και το νέο ξεκίνημα:

Η Δανάη μπήκε στο στούντιο μόνη και δεν έκρυψε το άγχος και την αγωνία της.

«Ελπίζω να έχετε ξυπνήσει πολύ ωραία, είμαστε εδώ για να περάσετε πολύ ωραία, νόμιζα πως θα έχω λιγότερο άγχος αλλά έχω πολύ, φέτος θα τα ξεπερνάμε μαζί, περάσαμε δύσκολο χειμώνα και ακόμα πιο δύσκολο καλοκαίρι αλλά είμαστε εδώ για να έρθει το φθινόπωρο με χαμόγελο, με χαρά, με τα πάντα όλα», τόνισε η Δανάη.


https://www.instagram.com/p/CTeP5cxocZ9

Tι είχε γράψει για την πρεμιέρα η Δανάη:

«Αγαπητό μου ημερολόγιο,

Τώρα που σου γραφω είναι περίπου 46 ώρες πριν από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζον.Για σένα μπορεί να είναι ασήμαντο,για εμενα καθόλου..ο καθενας έχει την καθημερινότητα του.Θέλω ομως να γράψω ποσό χαρούμενη είμαι που θα λεμε καλημέρα και θα κάνουμε οοο,τι περνάει απ το χέρι μας για να χαμογελάμε.

Είμαι και αγχωμένη για να λειτουργήσουν όλες οι ιδέες μας,να περάσουμε ωραία,να γίνουμε ένα και να ξεκινάει η μέρα μας δυνατά. Δεν φαινεται η «δουλειά» πίσω από μία εκπομπη πολλές φορες..δεν φαινεται το άγχος,η αγωνία για ένα ωραίο θέμα,η ευθύνη ότι σε βλέπουν όποτε οφείλεις να έχεις σεβασμό και να προσεχείς τι λες,η απόγνωση όταν τελευταία στιγμή αλλάζουν οι καταστάσεις και μένεις με άδειο χρόνο και τρέχεις πανικόβλητος να δεις τι θα κανετε διότι κάποιος είναι σπιτι και περιμένει να δει ενδιαφέροντα πράγματα.

Μια εκπομπή μπορεί φαινομενικά να αποτελείται από μια ομορφη παρέα που λεει τα νέα ομως αλήθεια,δουλεύουν τοοοοσοι άνθρωποι πίσω για να υλοποιηθεί,υπάρχουν τοοοσοι παράγοντες προκειμένου να συμβει,υπάρχει τόση σκέψη,τόσος κόπος,τόσα χέρια,τόσα μυαλά για να περάσουν λίγες ώρες με ροή, με συνέπεια, με οργάνωση..που όταν άρχισα να τα συνειδητοποιώ δεν το πίστευα. Είναι τόσο ωραίο να δημιουργείς νέες σχέσεις με κόσμο που δεν ξέρεις και να γίνεστε φίλοι,γνωστοί, παρέα…είναι υπέροχο να λαμβάνεις μηνύματα εμψύχωσης ,είναι υπέροχο να αγαπάς και να αγαπιέσαι με αγνώστους,είναι συγκινητικό να σε περιμένει κάποιος για να πιει καφέ μαζί σου.

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν φρικτό,πρακτικά και ψυχολογικά,για όλους μας..το φθινόπωρο θα ξεκινήσει με χαμόγελα, με αλήθεια, με ανθρωπιά, με χιούμορ και εκπλήξεις.

Είναι ευλογία η ζωή, είναι ευλογία να κάνεις πράγματα που αγαπάς, είναι ευλογία να περιτριγυρίζεσαι από ωραίους ανθρώπους και το εύχομαι σε όλους.Τα πράγματα όταν τα κανείς με αγάπη-είτε δουλεύεις σε μια εκπομπη,είτε σε υπηρεσία,είτε στον δήμο -λάμπουν από φως. Ό,τι δουλειά και να κάνεις - δεν παίζει κανένα ρόλο τι και που - καν την με αγάπη, όλες οι δουλειές έχουν την δίκη τους σημασία και σπουδαιότητα.. βρες την αγάπη κι ακολούθησε την.

Σας χιλιοευχαριστώ για τα μηνύματα..αν δεν ήσασταν εσείς,δε θα ήμασταν εμείς!
Είσαι υπέροχοι», έγραψε η Δανάη.

Το λουκ της Δανάης στην πρεμιέρα:

Η Μπάρκα προτίμησε ένα girly chic λουκ, με κοντή μίνι denim φούστα και πουκάμισο με λουλούδια. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ψηλή αλογοουρά ενώ η Δέσποινα Καμπούρη, η έτερη γυναίκα της εκπομπής, τίμησε την παράδοση του λευκού στην πρεμιέρα με λευκή ολόσωμη φόρμα.



Διάβασε όσα έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 8 χρόνια.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.