Η επιστροφή στην TV μετά από 8 χρόνια!

Δέσποινα Καμπούρη
Η επιστροφή στην TV μετά από 8 χρόνια!

Κι όμως! Έγινε!

Και να μου το έλεγαν δε θα το πίστευα. Αλλά να που η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα για τα οποία κάποτε θα ήσουν κατηγορηματικά αρνητικός. Γι’ αυτό λένε «ποτέ μη λες ποτέ!».

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό μου είχε λείψει.

Η προετοιμασία μιας εκπομπής, οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις, το άγχος της πρεμιέρας, οι νέες φιλίες στη δουλειά… Είχα αρχίσει να το δουλεύω πολύ στο μυαλό μου, αλλά δεν ήξερα αν θα μπορέσω να το κάνω. Όταν λείπεις πολλά χρόνια, δε σου στρώνουν κόκκινα χαλιά. Έτσι είναι και έτσι ήταν πάντα.

Εγώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου νιώθω σα να ξεκινάω από την αρχή. Σα να μην έχω κάνει τίποτα στην TV. Νιώθω ψάρι έξω από τα νερά του που πρέπει να δουλέψει σκληρά και να αποδείξει πράγματα. Κι αυτό, δε σας κρύβω είναι ένα τεράστιο κίνητρο για έμενα. Κινητήριος δύναμη, αφού με κάνει να αισθάνομαι και πάλι δημιουργική!

«The eyes Chico» και άλλα παρόμοια ανέκδοτα…

Έχω όμως ένα μεγάλο ατού.

Επιστρέφω στην τηλεόραση σε μία εκπομπή και σε μία παρέα που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Το «Πάμε Δανάη» στο Mega και η υπέροχη Δανάη Μπάρκα, ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να μου τύχει! Τη Δανάη τη γνωρίσαμε τηλεοπτικά πέρσι και όλοι αναφωνήσαμε «Αχ! Επιτέλους!», αφού έφερε μία φρεσκάδα, μία θετικότητα, έναν διαφορετικό αέρα που όλοι καλωσορίσαμε με αγάπη μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Η Δανάη είναι φως!

Η Δανάη αγαπάει τις γυναίκες. Αυτό κρατήστε το γιατί είναι πολύ σημαντικό στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων. Αγαπάει και στηρίζει τους φίλους και έχει καλή πρόθεση για όλα. Τώρα για τον Άρη τι να πω; Είναι μεγάλη τύχη και χαρά να έχεις τέτοιους «συμμαθητές»! Ο Άρης, ο Λόρδος μας, είναι ο ορισμός της ευγένειας! Ξέρει καλά τη δουλειά του και μπορεί να διαχειριστεί και τα πιο δύσκολα θέματα! Ο Γιώργος, ο «διπλανός» μου, είναι η χαρά της ζωής! Έρχεται κάθε μέρα με το χαμόγελο στα χείλη και μεταδίδει σε όλους θετικά vibes! Δε σας είπα και το πιο σημαντικό! Και οι τρεις λατρεύουν τον Τάρα μου!

Τι καλύτερο θα μπορούσα να ζητήσω φέτος από τη σεζόν που έρχεται; Τίποτα!

Με λίγο σφιγμένο το στομάχι από το άγχος ενόψει πρεμιέρας, με ανυπομονησία για να σας πούμε την πρώτη μας καλημέρα, με ευγνωμοσύνη απέναντι στο κανάλι (και τα στελέχη του) που με εμπιστεύτηκαν μετά από τόσα χρόνια απουσίας και τέλος με μεγάλη αγάπη για όλα σας τα όμορφα μηνύματα, σας περιμένουμε τη Δευτέρα 06/09 στις 10.50 στο #Megatokalo !

Περιμένω τα μηνύματά σας στο Instagram! Μπορείς να με ακολουθήσεις στο Facebook και στο Twitter.