Αντώνης Ρέμος: Το σχόλιο για την Υβόννη και η αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Αντώνης Ρέμος: Το σχόλιο για την Υβόννη και η αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί (photos)

Όσα αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος για την οικογένειά του. 

Μια μεγάλη συναυλία, έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στο Κατράκειο Θέατρο και στο πλευρό του είχε καλούς του φίλους, τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και την κόρη του Ελένη.

Ο 51χρονος τραγουδιστής επέστρεψε στις live εμφανίσεις και όπως τόνισε και ο ίδιος, έπρεπε να ξαναθυμηθεί τα ίδια του τα τραγούδια μετά από δύο χρόνια απραξίας, εξαιτίας της πανδημίας.

Ο ίδιος ο Ρέμος παραδέχτηκε πως η πανδημία δεν τον άφησε ανέγγιχτο αφού πέρασε αρκετές ψυχολογικές διακυμάνσεις με τα απανωτά lockdowns.

Η Ελένη Πασχαλίδη στη συναυλία του μπαμπά της

remos kori

Η Υβόννη Μπόσνιακ, λίγο πριν τη συναυλία του Ρέμου, φρόντισε να μας δείξει το πιο συγκινητικό screenshot από το backstage, με τον Ρέμο να περπατάει κρατώντας από το χέρι του την κορούλα τους.

Η Ελένη γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2015 και είναι σήμερα 6,5 ετών.

Ο Αντώνης δεν έκρυψε την αγωνία και το άγχος που έχει όποτε είναι η κόρη του στις συναυλίες του. Η μικρή έχει πάρει το όνομα της μαμάς του Ρέμου και δεν φαίνεται να έχει όνειρό της να ασχοληθεί με το τραγούδι όπως πρόδωσε ο μπαμπάς:


https://www.instagram.com/p/CLR4B2gjRPl

«Η κόρη μου ήρθε για πρώτη φορά όταν ήταν δύο χρονών σε συναυλία μου στην Πάτρα και ήταν η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής μου, τώρα το δουλεύω μέσα μου, δεν τραγουδάμε στο σπίτι, δεν την ακούω να της αρέσει το τραγούδι, πιο πολύ με το μπαλέτο ασχολείται, με την ενόργανη».

Το νέο μήνυμα του Χρήστου Μάστορα για τον Mad Clip συγκινεί- Πώς αντέδρασε Ρέμος- Τριαντάφυλλος


Όσο για το πότε, θα γίνει ξανά μπαμπάς ο Ρέμος, ο ίδιος φρόντισε να δώσει μια αποκαλυπτική απάντηση τονίζοντας:

«Στην επόμενη καραντίνα θα γίνει και αυτό»!



Τέλος, ο Ρέμος φρόντισε να κάνει το δικό του σχόλιο και για την αγαπημένη του Υβόννη και για την παρουσία της στην τηλεόραση. Ο Ρέμος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Καλώς έκανε τηλεόραση, της ταιριάζει πολύ και εύχομαι να την δω ξανά»!

Δες τις φωτογραφίες από τη συναυλία στην οποία έδωσαν το παρόν πολλοί φίλοι του Ρέμου, όπως ο Πύρρος Δήμας και ο κουμπάρος του Κώστας Πηλαδάκης παρακάτω.