Το νέο μήνυμα του Χρήστου Μάστορα για τον Mad Clip συγκινεί- Πώς αντέδρασε Ρέμος- Τριαντάφυλλος

Το νέο μήνυμα του Χρήστου Μάστορα για τον Mad Clip συγκινεί- Πώς αντέδρασε Ρέμος- Τριαντάφυλλος

Συγκινούν τα λόγια του Μάστορα.

Από νωρίς χθες το πρωί (2/9/2021), όταν έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του 34χρονου Mad Clip, οι fans του αποχαιρετούν τον τράπερ των μεγάλων επιτυχιών με σχόλια στο Τwitter, στο Youtube και κάτω από τις φωτογραφίες του στο Instagram.

Η τελευταία φωτογραφία του Mad Clip στο Instagram έχει ήδη ξεπεράσει τις 166 χιλιάδες likes ενώ όλο το βράδυ, οι θαυμαστές του βρίσκονταν στο σημείο όπου ο 34χρονος έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο.

Θάνατος Mad Clip: Αντέδρασε η Άννα Μαρία Ηλιάδου - Πλήθος κόσμου στο σημείο του τροχαίου (video)



Δεκάδες συνάδελφοι και συνεργάτες του Mad Clip όπως η Ελένη Φουρέιρα δεν έκρυψαν τη θλίψη τους.



Το μαύρο post πένθους της Φουρέιρα έχει ξεπεράσει τις 90.000 likes και από τότε η τραγουδίστρια έχει σωπάσει στα social media.


https://www.instagram.com/p/CTUITufgSql/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένας από τους πρώτους τραγουδιστές που αντέδρασαν στην είδηση θανάτου του Mad Clip με δύο stories στο Instagram, ήταν ο Χρήστος Μάστορας από τις Μέλισσες.

Mad Clip και Φουρέιρα τραγουδούν μαζί λίγο πριν το τραγικό τροχαίο (video)

Ο Μάστορας που πάγωσε από την είδηση θανάτου του Mad Clip, επανήλθε με σταθερό post στο οποίο μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του, τις σκέψεις του μετά τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου στην άσφαλτο.


https://www.instagram.com/p/CTVLuDftgVW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Tο νήμα μιας ζωής στα όρια, κόπηκε και αναρωτιέσαι πόσο εύκολα θα μπορούσες να είσαι εσύ πίσω από αυτό το τιμόνι… πολύ εύκολα είναι η απάντηση…

Φεύγοντας έτσι και υπενθυμίζοντας μου ποσό κακός συνδυασμός είναι το αλκοόλ με το τιμόνι είναι σαν να μου ρίχνεις μια σφαλιάρα να συνέλθω από κακό μεθύσι… Ξενερώνω αλλά ζαλίζομαι ακόμα… Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την αλήθεια από την παράνοια…

Η φωνή σου θα παίζει για πάντα δυνατά από αυτοκίνητα στις γειτονιές. Ελπίζω μαζί με την ευφορία και την αδρεναλίνη που μας προσφέρει να αποτελεί μια υπενθύμιση και μια προειδοποίηση για όλους μας…

Όσες φορές τα είπαμε ήσουν με το χαμόγελο στα χείλη και με αέρα νικητή! Rest in peace» έγραψε ο Μάστορας.

Αντίο στον Mad Clip είπαν κι άλλοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και ο Αντώνης Ρέμος. Δες τις αναρτήσεις παρακάτω.