Ο Κώστας Σόμμερ ποζάρει με τον γιο του και το χαμόγελό του δεν κρύβεται (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ο Κώστας Σόμμερ ποζάρει με τον γιο του και το χαμόγελό του δεν κρύβεται (photos)

Έξοδος από το μαιευτήριο για τον Σόμμερ junior.

Στις 26 Αυγούστου 2021, ο Κώστας Σόμμερ ντύθηκε γαμπρός μιας και παντρεύτηκε την εγκυμονούσα αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Ο Κωστας Σόμμερ παντρεύτηκε στο δημαρχείο Αλίμου την αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη με κουμπάρα τη Μαρία Καλάβρια.
Μετά το μυστήριο, ακολούθησε πάρτι με φίλους του ζευγαριού που έδωσαν το παρόν και στον πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Αλίμου.



Ο ερχομός του Σόμμερ junior:

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο, στον κόσμο ήρθε ο γιος του Κώστα Σόμμερ. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, γεννήθηκε ο Σόμμερ junior με καισαρική τομή και την ανακοίνωσε έκανε με ένα story στο Instagram η ευτυχισμένη νέα μαμά.

sommer mpampas

Γαμπρός ντύθηκε ο Κώστας Σόμμερ! Το πάρτι μετά τον γάμο και η εγκυμονούσα νύφη Βαλεντίνη Παπαδάκη

Η έξοδος από το μαιευτήριο

Μόλις σήμερα λοιπόν, ο ευτυχισμένος μπαμπά και η χαρούμενη μαμά βγήκαν από το μαιευτήριο και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις:

«Δεν υπάρχουν λόγια. Ότι και να έχεις κάνει στη ζωή σου είναι ασήμαντο μπροστά σε αυτό. Επειδή κάναμε καισαρική δεν ήμουν μπροστά στον τοκετό. Έγιναν όλα γρήγορα.. Μέχρι να πάρω έναν καφέ στο νοσοκομείο, ήρθε ο γιος μας. Δεν θέλω να πως σε ποιον μοιάζει ο γιο μας, αλλά νομίζω σε έμενα. Η Βαλεντίνη είναι πολύ καλά. Όλα καλά. Έχουμε πάρει τις πρώτες οδηγίες για το σπίτι. Δεν υπάρχουν λόγια. Ό,τι και να έχεις κάνει στη ζωή σου, σου φαίνεται ασήμαντο.


https://www.instagram.com/p/CTWo2tDI-Ii/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχεις αυτό το άγχος, θες να πάνε όλα καλά. Ήμαστε τυχεροί, είναι υγιέστατο το παιδί. Νομίζω ότι μοιάζει σε εμένα, αλλά κάθε γονέας τα ίδια λέει. Και η Βαλεντίνη είναι πολύ καλά. Έχει ήδη θηλάσει, και όλα πήγαν καλά», πρόσθεσε συγκινημένος.



Στην έξοδό της από το μαιευτήριο, η νέα μαμά προτίμησε να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με λευκά αθλητικά παπούτσια.

Η πιο όμορφη εικόνα, ήταν εκείνη του 46χρονου Σόμμερ να βγαίνει από το μαιευτήριο κρατώντας το καλαθάκι με τον γιο του.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω