Άννα Βίσση: Η αποκάλυψη για το τι συνέβη πριν τη γέννηση της κόρης της Σοφίας Καρβέλα

Πατούλια Κατερίνα
Άννα Βίσση: Η αποκάλυψη για το τι συνέβη πριν τη γέννηση της κόρης της Σοφίας Καρβέλα

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Άννα Βίσση στο Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό.

Στον Κώστα Τσουρό και στο Πρωινό Mega με την Ελεονώρα Μελέτη, μίλησε η Άννα Βίσση και έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς.

Η Βίσση εξομολογήθηκε πως η σχέση της με τον Καρβέλα δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά πρώτα τον αγάπησε ως συνθέτη.

Ο γάμος με τον Καρβέλα και η πρόταση γάμου

Στις 14 Μαΐου του 1983 παντρεύτηκε με τον Νίκο Καρβέλα. Το ζευγάρι πάντρεψε ο τότε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρος Κυπριανού. Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου γεννήθηκε η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία. Το 1992, Βίσση και Καρβέλας έδωσαν ουσιαστικό τέλος στην έγγαμη συμβίωσή τους, συνέχισαν όμως να μένουν στο ίδιο σπίτι και να συνεργάζονται.

Μιλώντας στον Κώστα Τσουρό, η 63χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο Καρβέλας της έκανε την πρόταση γάμου όταν εκείνη ήταν 26 ετών κι εκείνος 32 μέσα από τον καθρέπτη του αυτοκινήτου.

«Τώρα έχουμε άλλες απόψεις για τους γάμους αλλά όντας 60. Δεν παντρεύτηκα γιατί ήμουν έγκυος, καμία σχέση, ήμουν τριών μηνών στον γάμο μου είναι αλήθεια… Οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί, πρέπει να τιμούν αυτή τη σχέση για πάντα και να αφήνουν τους εγωισμούς. Ξέρω ότι ακούγεται πως τα λέω άνετα, εύκολα είπαμε να χωρίσουμε αλλά δύσκολα χωρίσαμε τελικά, κλάψαμε μαζί, φοβηθήκαμε πολύ και τελικά μείναμε μαζί και θυμάμαι τον χωρισμό σαν έναν καλό χωρισμό».

H Άννα Βίσση στην Κύπρο – Η παρτίδα τάβλι και η βόλτα με το καρουζέλ

Η σχέση με τη Σοφία Καρβέλα:

Η Άννα Βίσση μίλησε και για την 38χρονη κόρη της, αποκαλύπτοντας πως υπήρξαν περίοδοι, πιο παλιά που μάλωνε πολύ με την κόρη της αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

«Ίσως την εκνεύριζα κι εγώ, σαν μαμά διάσημη, την ενοχλούσε αυτό, θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της όπως όλα τα κορίτσια 16 ετών. Όταν πήγε στην Αμερική και έκανε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα, την θαυμάζω πολύ».
Η Σοφία έχει γίνει μαμά του μικρού Νέστορα και του μεγαλύτερου Νινίκου.

Η αποκάλυψη για τη γέννηση της Σοφίας:



Διάβασε κι αυτό:Γιατί η Δέσποινα Βανδή δεν θέλει τις Δευτέρες και γιατί η Βίσση δεν θα συνεργαστεί μαζί της (photos)

Η Άννα Βίσση έκανε και μια αποκάλυψη για πρώτη φορά. Παραδέχτηκε πως φοβόταν πολύ να γεννήσει και ο Νίκος Καρβέλας προσπαθώντας να την καθησυχάσει, της έγραψε ένα τραγούδι:

H ιστορία που περιέγραψε η 63χρονη, έχει ως εξής: